Ilyet csinálhat a Pannon?
A huawei y210.Gyárilag nem egy erős telefon.
Ami ér szerintem valamit benne az az hogy "gyárilag" egy 2Mp kamerával szerelték fix fókusszal és 640x480 felbontású videót tudott felvenni.
A Pannon belepiszkált és beletett egy autofókusz opciót,de a 640x480-as felvevő helyett bele rakott egy szerintem még VGA felbontást SEM tudó videófelvevőt!!!!
MIÉRT????
Tehet ilyet a Pannon büntetés nélkül?
Pannon? Már egy ideje megszűnt. Most ébredtél a hibernációból?
A már megvásárold telefonodban végezte ezt a módosítást? Ha nem, akkor ki kényszerített rá, hogy megvedd?
Lehet, hogy maga a hardver nem bírja el a jobb minőségű videófelvételt.
Ha videót akarsz felvenni, miért nem kamerát veszel?
Elnézést Telenor.Nem 2000 után születtem!
Ki mondta hogy a telefont megvettem?Hmmm?
!!GYÁRILAG!! A Huewai cég fixfókuszos fényképezőgéppel és 640x480-as videófelvételi lehetőséggel adta ki a cég!!
Ami pedig már a Telenor! cég forgalmaz (ugyanúgy Hauwei y210 néven) Már csak egy sz@r VGA-t sem tud felvenni!
??????????????????????????????????????????????????????????
Kár így elég becsapva érezném magam,ha megvettem volna.
A Telenor oldalán igen kevés információ van a készülékről és ha utána keresek a neten akkor pedig az eredetit találom meg,nem azt amelyiket az egyes szolgáltatók átvariáltak.
Ezzel nem is lenne gond,ha éppen jobbá teszik,de mi van ha fordítva.Pont lebutítják.
Lehet ez az én félreértésem,de akkor is ha egy ilyenbe beleszaladnák tuti,hogy pofájukba vágnám a készüléket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!