Ti milyen funkciókat használtok az érintőképernyős telefonokon, illetőleg, mit szoktatok rajta csinálni a telefonáláson kívül?
Statisztikai szempontból érdekel, hogy az emberek vajon mennyire használják ki az okostelefonjaikat.
Ilyenekre gondolok, hogy (telefon, sms, esetleg emailen túl):
- térkép/navi
- hírolvasás
- chat (viber, whatsapp)
- letöltés
- egyéb internetes tevékenységek
- munkához dokumentumkezelés
- távirányítású cuccok, mittudomén ha valakinek van ilyen programozható otthoni valamije telefonon keresztül
- hasonlók
Érdekelne hogy ki mit, és hogy mennyi időt szánnak egyes tevékenységekre naponta.
Köszönöm előre is a válaszokat.
Én rengeteget olvasok rajta, naponta akár órákat. Ha az is fontos, hogy konkrétan melyik applikáció, akkor UB Reader. Aztán 9gag-ezni szoktam, alkalmanként 5-10 perceket. Ide, gyakorira is feljárok, monjuk reggel felkelés után 10-15 percre. A Tumblr appját is használom, szintén csak gyorsan átnnézem az új postokat. Játszani is szoktam, változó, hogy mit. Vannak "debilebb" játékok, pl. Sky Burger, de egész jó kis logikaiak is, mint a Chuck's Challenge. Wordfeude-özni is szoktam (szókirakó), vagy a lakótársammal, vagy random ellenféllel. Aztán használom még a Babble nevű appot is, ami nyelvtanuláshoz jön jól.
Facbookozni és chatelni nem szoktam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!