Létezik wifi és bluetooth NÉLKÜLI, de érintőképernyős telefon?
És az kb. mennyibe kerülne?
(igazából csak hívás és kamerázás miatt kell, mert a fennt említett valamiket úgyse használnám, feleslegesen meg ne álljon rajta. Ja,és természetesen ne legyen okos se, de gondolom ezt már felesleges mondanom, mert az úgyis tartalmazza a fenti kettőt).
Ilyen nem fogsz találni. Amúgy mi az, hogy feleslegesen? Ki tudja, hogy mikor fog kelleni. Sosem tudhatod.
Ha nem kell "okos" akkor ajánlom a régebbi Nokiákat. Pl. 5800 (csak ez rezisztív kijelzős, tehát bökdösni kell)
Újonnan már ilyeneket nem lehet kapni. Csak "okos" féléket.
Köszi!
Hát amúgy tényleg nem használnám, a telefon meg azért kell előbb-utóbb (első lenne) mert gimibe megyek (másik város), és hogy azért tudjak szólni ha van valami, a kamerára meg szükségem van (média).
Másodiknak is köszi.
Egyrészt gondolom az árba is benne lenne, másrészt meg szerintem azért nem ártalmatlanok a szervezetre ezek a dolgok, pl. sugárzás. Tudom, hogy más is sugároz, de épp azért nem kell még egy.
datubber -nek
Pont, hogy NEM akarok okostelefont, úgyse használnám ki a benne lévő lehetőségeket.
Köszönöm, most már értem a különbséget :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!