Miért csinálja ezt a telefonom?
Figyelt kérdés
Eddig semmi baj nem volt,de mostanában elkezdett véletlenszerűen ki-be kapcsolgatni.Mi lehet a gond? SE Xperia mini-ről van szó.2014. jún. 20. 14:52
2/10 A kérdező kommentje:
ha adsz 200ezer ft-ot,akkor majd veszek...csak nem ijfonet
2014. jún. 20. 15:07
3/10 anonim válasza:
nem muszáj pont iPhone-t, de tény...nekem is volt ilyenem sajnos(mármint ki-be kapcsolgatós xperia-m).
4/10 anonim válasza:
szolgáltatófüggő teló? véletlenül nem t-mobilos?
5/10 A kérdező kommentje:
igen,t-mobilos.Akkor már nem jó?
2014. jún. 21. 18:07
6/10 anonim válasza:
gondoltam...figyelj, nekem is minim volt semmi baja míg 1-2 hónapja egyszerre csak nem ismerte fel a simkártyám, mindig újraindult folyamatosan. az a fura hogy külön a telefon is működik más simmel és a kártya is jó bármilyen más telefonba. körülnéztem fórumokon és többeknél előjött ugyanez a hiba vagy a véletlenszerűen ki-be kapcsolgatós és mindenkinek mostanában, mindenkinek t-mobilos... nem tudom mi lehet ez de ennyi embernél már nem lehet véletlen lehet eladás előtt ezeket már megbabrálták hogy évekkel később ezeket produkálja ezzel ösztönözve az új teló vásárlását
7/10 A kérdező kommentje:
Szerintem igazad van,ez nem lehet véletlen egybeesés,remélem történik majd valami.Ment a pont!! :D
2014. jún. 22. 12:55
8/10 A kérdező kommentje:
Bocsi,te hogyan szabadultál meg tőle?:D
2014. jún. 22. 13:03
9/10 anonim válasza:
nem tudom a telefontól gondoltad a megszabadulást vagy a problémától nekem sajnos előbbitől kellett, kéz alatt eladtam épp találtam rá egy ismerőst (nála tökéletesen működik más simkártyával persze ) mert a helyi gsm boltokban már le sem vették ez már nekik túl régi. apróhirdetési portálokon érdemes megpróbálni esetleg. a problémára nem tudok megoldást sajna. volt akinek megoldódott attól hogy beletette azt az sd kártyát ami legelőször volt benne attól megjavult nála de én próbáltam bármit, semmi.
10/10 A kérdező kommentje:
köszi!:D
2014. jún. 22. 17:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!