Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mit tegyek ha vírusos a...

Mit tegyek ha vírusos a telefonom?

Figyelt kérdés
Filmet akartam volna megnézni, de feldobált ilyen oldalakat, és egyszer csak azt írta ki, h vírus fertőzte meg a telefonját. Mit tegyek ellene? Ha teljesen formázom az segít?
2014. jún. 19. 15:02
 1/6 anonim ***** válasza:
Legelőször ráküldeném a vírusirtót, ami a telefonomon van, mert ugye van rajta? Ha nincs, tegyél rá, azzal már nem vesztesz semmit. Ha teljesen formázod, segít, de miért kéne rögtön fejjel a falnak menni? Először próbáld menteni a menthetőt.
2014. jún. 19. 15:06
 2/6 anonim ***** válasza:
Igen, az segít. Máskor óvatosan :)
2014. jún. 19. 16:42
 3/6 anonim ***** válasza:

Biztos vagyok benne, hogy nem lett vírusos.

Ennek oka az, hogy egy telefon nagyon nehezen lehet vírusos, másik meg az, hogyha el is kapna egy vírust, mégis miért szólna neked?

Vírusirtó nincs rajta (kivéve az Androidba beépített, ami egyébként elég is), ha meg van az nem fogja kiírni, hogy vírusos, hanem alapból nem engedi telepíteni a vírust, vagy rögtön törli is és csak utána írja ki.

Csak egy reklámot láthattál.

2014. jún. 19. 18:32
 4/6 anonim ***** válasza:
az tényleg csak egy reklám. nekem is sokszor bejött a gépemen is - nincs semmi bajuk, csak zárd be és ne aggódj miatta
2014. jún. 19. 18:56
 5/6 A kérdező kommentje:

Hát igazából alapból nem engedi telepíteni, azt írja ki h nincs elég tárhely a telefonon, pedig 4 GB-s memókártya, meg 2 GB-s telefon memória.

De akkor megnyugodtam h reklám.. Igazából máskor is volt már ilyen, akkor angolul írt ki valami halandzsát csak a virus résznél gondoltam h az.

De ezek szerint nem kell aggódnom. Köszönöm a válaszokat.

2014. jún. 19. 21:32
 6/6 A kérdező kommentje:
Uuuh félreértettem azt hittem a vírusírtót nem engedi telepíteni. Bocsi.
2014. jún. 19. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!