Melyik telefonnak jobb a kamerája GYAKORLATBAN?
azért emeltem ki, mert papíron az egyik lazán veri a másikat :D
Szóval: Ha már lúd, legyen kövér, és mivel telefont veszek, ez lesz kamera helyett is (jó régi gép, újra most nincs keret, van helyette telefon). Általános videózásra lenne (hülyeségek, szülinapok, lassítás!, minden biz-baz), meg persze valamilyen szinten "művészi fényképezésre" is. Ez azt takarja, hogy hébe-hóba csinálok egy makró-, meg egy tájképet, amúgy nem különösebben. Szóval a két alany: iPhone 5S, és Sony Xperia Z2. (persze megvárom az utódaikat ősszel, akkor döntök, de mostani állás szerint érdeklődenék a helyzet iránt)
1:1 :D
Jöhetnek még a válaszok!
3:1 :D
Én is a ti véleményeteken vagyok! Viszont látva az iOS 8-at, és hogy milyen híreket adnak az iPhone 6ról, szerintem az is kap 2 pontot :D
Kíváncsi vagyok milyen lesz.
Írtam hogy megvárom ;)
Ugyanis én is erősen az iPhone felé hajlok! De el kell ismerned hogy azért a Sony elég szépen megcsinálta a Z2-t
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!