Találtam az utcán egy IPhone 4 Telenoros mobilt még tavaly ősszel. Nem te vesztetted el?
Főleg ha van rajta PIN kód is, és akkor még hátrébb van a kérdező mint volt.
És honnan tudná a másik telónak a pin kódját? :D
Becsületes ember vagy ez dicséretes, de szerintem add fel a keresést. Tavaly ősszel történt, szerintem azóta már van egy Iphone 5-ös telója. :D Tartasd meg vagy add el.
Ennyi idő után én is feladnám és megtartanám. Ez sajnos nem egy igazolvány amit vissza lehet küldeni postán. :/
beírtad fb csoportokba? jelentetted a rendőrségen? tettél ki cédulákat? durva, hogy mennyire nincs meg. simán egy külföldi hagyhatta el.
a telenoros csávót a helyedben bejelenteném a rendőrségen+a főnökénél, amiért ilyet mondott nekem. (még most is megteheted)
amúgy az ilyesmit nem szabad felvenni sem a földről, főleg nem egy ájfont, ami lenyomozható. :D
De ha jól tudom akkor a sima régi Voice Control ami az iPhone 4-ben van (illetve van az újabbakba is de ott mindenki a Siri-t használja, ami viszont csak 4S-tól elérhető), lehet hívást kezdeményezni.
Nyomd a home button-t, és mond, hogy Call XY. Mivel nem a legjobb a magyar nevekkel ezért lehet kell pár névvel próbálkozni amíg fel is hív valakit. Ha sikerült akkor meg elmondod, hogy mi a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!