Milyen okostelefont vegyek? Tudom, hogy bárhol meg tudom szerezni azinfót, segítséget, de most a ti véleményetek érdekel. L
Figyelt kérdés
Olyan androidos,nem nagyon nagy(elfér a nadrágzsebben,de normális méretű,hogy sok tok közül választhassak ami mindenhol van).fontos még,hogy a kamerája nagyon jó legyen(imádok fotózni és akarok videókat készíteni)és ne torzítsa a hangot.Persze az ár is fontos,ne legyen túl drága.Gondolkoztam a samsung galaxy s4 és s4 minin.Mi a különbség köztük amúgy?2014. jún. 17. 21:08
1/2 anonim válasza:
Különbség köztük pont az ami a nevükbe van. Az S4 mini kisebb, mint az S4 és gyengébb a hardvere elég sokkal. Természetesen az S4-nek a kamerája is jobb. Ha ez nem jó, vagy drága, mittomén, látásból a Sony Z1 Compactot mondhatom még, kamerája elég jó és azért nem gyilkos drága. Bár egy árat írhattál volna, hogy mennyiért.
2/2 anonim válasza:
z1 compakt tenyleg nem rosz de s4 mini benm eri meg az arat :) vagy a kozepkategoriabol egy xperia l. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!