Samsung Galaxy S III vagy Sony Xperia M2?
Ez a két telefon nagyon megtetszett, szerintetek melyik a jobb? Én kicsit a Sony felé hajlok, de a Samsung is tetszik.
Ti mit gondoltok ezekről? Megérik az árukat? :)
Köszönöm a válaszokat!
Természtetesen a Samsungot vedd! Az sokkal megbízhatóbb és jobb.
A samsung galaxy s3-nak: gyorsabb a processzora, nagyobb a belső memóriájának a mérete, !!! Sokkal jobb a kijelző felbontása (ez nagyon lényeges), előlapi kamerája sokkal jobb ( 2 MPx ), az akumulátora is jobb és könnyebb. Lehet, hogy 5.000 Ft-al drágabb, de sokkal tovább bírja, mint egy gyenge Sony.
Nekem Samsung galaxy s4-em van, amivel soha nem volt még gondom. Én szeretem a Samsungot. Ezt ajánlom.
A Sonyt vedd, mivel az világmárka volt, és az még ma is.
Véleményem szerint a Samsung mindig ugyan olyan kinézetű telefonokat gyárt, és nem is megbízható.Nekem most m2-m van, és teljesen meg vagyok vele elégedve.
Szerintem is a Sony-t vedd, nekem is M2 van és nagyon meg vagyok vele elégedve, kinézetre is sokkal szebb, mint a Samsung.
3. hozzaszóló több ponton is tévedésben van, az akkumulátora az Xpériának az erősebb és mi az, hogy csak 5 ezerrel drágább az S3?? Nagyjából minden szolgaltatónál 30 ezerrel drágább...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!