Sony Xperia Pro (mk16i) vagy Samsung Galaxy S3 mini?!
Holy crap, Xperia Pro 2014-ben?
Mégis miben jó?
3 éves telefon, 3 éves szoftver, 4 éves hardver, ilyen elavult telefon egyáltalán hogy jut eszedbe?
Olyan, mintha PC-re Windows 95-öt akarnál telepíteni.
Galaxy S3 mini is szar telefon, de az legalább már csak annyira mondható elavultnak, mint a Win XP.
"Galaxy S3 mini is szar telefon, de az legalább már csak annyira mondható elavultnak, mint a Win XP"
Elárulom Neked, hogy a két készülék megjelenése között pontosan 1 év van. Szóval nem helytálló a hasonlatod.
Én inkább valami WP8 as Lumiát ajánlanék.
Mennyit szánsz rá?
Elárulom neked, hogy tökéletesen tisztában vagyok a két telefon minden részével, és változatlanul is helytálló a hasonlatom.
Persze a hasonlat lényege nem az volt, hogy az XP 6 évvel később jött ki a 95-nél, és nem is kell 100% komolyan venni az egészet, de igenis sokkal elavultabb a Pro, és csak ezt akartam érzékeltetni.
Igen, gondoltam, csak kicsit kötekedős kedvemben voltam :P Bocsánat :D
Kérdező, egy árat írj amennyit rászánsz!
Lumiát semmiképpen sem szeretnék, nekem az nagyon nem jön be, maradok az androidnál inkább.
Árban olyan 80 ezer ft-ig :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!