Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ha a Telekom-tól rendelek egy...

Tarnori kérdése:

Ha a Telekom-tól rendelek egy telefont, azt a családomból más is átveheti, ha én nem vagyok itthon?

Figyelt kérdés
A futárnak joga van elkérni a személyigazolványomat? Illetve el is szokta? Szeretném valahogy kikerülni ezt a dolgot, mert hamarosan külföldre megyek, és a lányom venné át a készüléket, amit rendelek neki.

2014. jún. 17. 14:41
 1/3 anonim ***** válasza:
én dominóban rendeltem egy telót, akkor anyám vette át, aláírta a nevemmel odaadta a pénzt és ennyi, szóval szerintem lehet bár lehet futárja válogatja :)
2014. jún. 17. 14:55
 2/3 anonim ***** válasza:
Hivatalosan csak a szerződő veheti át. De oda szokta adni a futár másnak is ha oda biggyeszti a szerződő nevét a delikvens. Személyid vagy egyéb fényképes okiratod felmutatását kérheti csak el nem veheti. Persze ilyenkor a futár ütheti meg legjobban a bokáját.
2014. jún. 22. 12:21
 3/3 anonim ***** válasza:
akit a házban otthon talál a futár annak adja oda majd a csomagot, persze a személyigazolvány számát el fogja kérni az átvevőtől.
2014. dec. 3. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!