Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Wifi hiba (andriod, sony...

Wifi hiba (andriod, sony xperia u) orvosolható?

Figyelt kérdés
Sziasztok, a következő lenne a kérdés. 2 éve minden szépen megy a telefonon, de most se a wifi, se a bluetooth nem szeretne bekapcsolni. A wifi bekapcsolásánál azonnal hibát ír, míg a bluetoothnál csak simán semmit. Ezt lehet valahogy orvosolni vagy csak a jól bevált régi módszerek (földhözbasz)?

2014. jún. 17. 13:44
 1/3 anonim válasza:
Hat szerintem az szoftveres hiba tehat rakd ujra teljesen a telot.. www.sammobile.com -on letudod szedni a gyari androidot a telefonodra, regizz es oda a keresobe ird be az alapsav-nak a verziojat amit a beallitasokban talalsz meg.
2014. jún. 17. 19:07
 2/3 A kérdező kommentje:
Felraktam rá az új 4.0 ás sz*rt, wifit bekapcsoltam, nem indul ennyi. Bebootolna és újraindul a telefon. Kipróbáltam fölhöz b*sztam ez se segít. Nem sd kártyás a telefon de azért van rá mód hogy lementsem a cuccokat és úgy b*sszam szét egy kalapáccsal? Legalább népszerű leszek yt-n.
2014. jún. 21. 19:21
 3/3 anonim válasza:
szia az én xperia u telefonomnak is ez a gondja. bevittem szervízbe, ahol elmondták, hogy két dolog lehet: az egyik az, hogy software hiba. a másik, hogy chip hiba. pár ezer forintért a software dolgot megoldják, bízom benne hogy az helyrehozza majd. de ha nem, akkor chip-et kell cserélni benne, wifi chip-et, ami jóval többe kerül, mint maga a készülék....
2014. szept. 20. 12:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!