Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » A Nexus 5-nél az aksi meddig...

Snorbi5 kérdése:

A Nexus 5-nél az aksi meddig bírja 4.4.3-nál (auto fényerővel).4.4.2-nél tényleg tovább bírja?

Figyelt kérdés

2014. jún. 15. 09:18
 1/5 anonim ***** válasza:

Nekem N4 van, de határozottabban tovább bírja

4.4.3 alatt simán van 4 óra kijelzőidőm, állandó 3G, email szinkron, böngészéssel.. 4.4.2 alatt max 3,5 órát értem el, de azt is éppen hogy..

2014. jún. 15. 09:24
 2/5 A kérdező kommentje:
Annak én nagyon örülök de a Nexus 4 meg a Nexus 5 az két különböző telefon..
2014. jún. 15. 09:31
 3/5 anonim ***** válasza:

Ezt valószínűleg #1 is jól tudja, de azt is, hogyha az egyik telefonnál javulást okozott az újabb verzió, akkor nagyon valószínűleg a másik telefonnál is javulni fog.

Egyébként nálam is javulást okozott, de szintén nem N5-öm van, hanem Nexus 7, 79 órája megy aksiról, és emellett 4 óra screen-on-time volt, és még mindig 16%-on vagyok.

Nem hiszem, hogy ezek után Nexus 5-nél romlást okozna, meg amúgy is elég sok Androidos oldalon járkálok, sehol sem olvastam még ilyenről.

2014. jún. 15. 12:35
 4/5 A kérdező kommentje:
Mobilearena-n most meg szinte csak arról beszélnek
2014. jún. 15. 17:09
 5/5 anonim ***** válasza:
Kicsit jobban utánanézve pár embernek tényleg gyorsabban merül, de elég kevés ember érintett, szóval ha még nem frissítettél, akkor nyugodtan rakd fel a 4.4.3-at, ha rossz akkor is vissza tudsz váltani 4.4.2-re.
2014. jún. 15. 17:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!