Meg, elég jó telefonokat csinál a Nokia, ha tetszik a WP8 akkor jó választás.
2014. jún. 14. 21:13
3/13 anonim válasza:
bizonyos kompromisszumok mellett igen. szerintem mind reális árban van, más dolog, hogy mennyire hat meg a dolog, hogy eladásnál ennek a felét el is bukod. aztán a jelenlegi minőségben még a másik 2 rendszertől el van maradva, én is kicsit többet vártam, nemrég váltottam át wp-re, természetesen maximum akkor lehet hiányérzet, ha csak és kizárólag a telefont szeretnéd mindenre használni. vannak ugyan jó játékok például, de ha nem hagytam volna meg az iPad-emet, és lenne pár unalmas órám, akkor bajban lennék...igazából év végére fog kb. beállni az, hogy tényleg sikerült-e beindulnia az igazi fejlesztésnek, mert jelenleg nem fejlesztenek elegen wp-re.
2014. jún. 14. 21:16
4/13 anonim válasza:
Egy két kivételtől eltekintve nem éri meg a lumia
a WP nagyon le van maradva, ha időtálló és fejlődő rendszert keresel akkor keress mást :(
2014. jún. 15. 00:33
5/13 anonim válasza:
A Lumiák pont, hogy időtállóak, amit nem is bizonyit jobban a Lumia 920, ami 2012-es modell, de ugyanúgy megkapja az 8.1-es frissitést, mint az összes többi Lumia.
Ami azonban igaz, a sima 8-as verzióban még sok hiányosság volt, de szerintem a 8.1-es frissitéssel felzárkózik funkcionalitásban a másik két nagy rendszerhez (néhány dologoban még túl is szárnyalja az iOS-t), már csak az alkalmazásoknak kellene egy időben megérkeznie WP-re is. Ma már mindent megtalálhat egy átlag felhasználó, és tisztán lehet látni a javuló tendenciát (most a fociVB-s appok is ugyanúgy kijöttek már WP-re is), szóval szerintem most lesz igazán érdemes Lumiákat venni - 8.1-es frissitéssel.
2014. jún. 15. 10:09
6/13 anonim válasza:
73%-os te valami fizetett wp kommentelő vagy? minden kérdéshez benyomod az alaptalan jóslataid, meg hogy milyen sokat adnak el belőle...
2014. jún. 15. 11:02
7/13 anonim válasza:
Ezek tények, nézz utána.
2014. jún. 15. 13:23
8/13 anonim válasza:
mondjuk azt például semelyik platform nem lépte meg, hogy a wifit gps alapján lehet kapcsolgatni. más kérdés, hogy ez persze kinek hasznos, de nem felesleges, az is biztos. másban azért van elég sok dolog, amiben nem jobb az iOS-től.
2014. jún. 15. 14:33
9/13 anonim válasza:
73%-os egyetlen tényt se mondasz, csak ismételgeted hogy mi lesz majd ha kijön a 8.1
ez jóslás
2014. jún. 15. 14:39
10/13 anonim válasza:
Elég sokan használjuk már a 8.1 fejlesztői változatát. Ezt én inkább személyes tapasztalatnak mondanám jóslat helyet...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!