VIBER en most akkor honnan látom, hogy kit lehet hívni?
Neki is telepítve van. Ha belekattintasz a névbe, és mondjuk az üzenetküldést választod, akkor bal fönt látod, h elérhet-e ill. mikor volt utoljára elérhető.
Azoknak, akiknek nincs net a telefonjukon és csak wifiznek, nem lesz elérhető státuszuk. Hívni is csak akkor lesz jó, ha mindkét félnél masszív a net.
Köszi a választ, végignéztem az ismerőseimet és 3 félét találtam.
1. Elérhető: Kérdés, hogy akkor is elérhetőt mutat-e, ha szolgáltató tiltja a VOIP-ot vagy akkor nem.
2. Legutóbb elérhető ek...: ezt, hogy tudom megnézni, hogy mikor, mert nem fér ki az időpont?
3. Csak a neve van ott semmi más. Ő vele mi van?
Szívesen.
1. Elérhető. Ő online, tudsz neki írni, hívhatod is. Nem tudom, milyen szolgáltató tiltja ezt, én eddig mindhárom szolgáltatós ismerőseimmel sikeresen kommunikáltam.
2. Legutóbb elérhető ek...: Igen, ez elég idiótán van. Az én telefonomon, ha elfordítom, akkor a kép is elfordul, így állítottam be. Akkor látszik a dátum. Ez a wifiseknél szokott lenni, vagy azoknál, akik nem tartják állandóan bekapcsolva a vibert (mondjuk akkor nem értem, minek neki).
3. Csak a neve van ott semmi más. Ő vele mi van? Szerintem ők az összes fülön szerepelnek, nem a viber fülön. tehát nincs viberjük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!