Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » VIBER en most akkor honnan...

VIBER en most akkor honnan látom, hogy kit lehet hívni?

Figyelt kérdés
Akinek a neve mellett ott van a Viber, azt hívni is tudom? Vagy az csak annyit jelent, hogy neki is telepítve van?
2014. jún. 14. 18:17
 1/4 anonim ***** válasza:

Neki is telepítve van. Ha belekattintasz a névbe, és mondjuk az üzenetküldést választod, akkor bal fönt látod, h elérhet-e ill. mikor volt utoljára elérhető.

Azoknak, akiknek nincs net a telefonjukon és csak wifiznek, nem lesz elérhető státuszuk. Hívni is csak akkor lesz jó, ha mindkét félnél masszív a net.

2014. jún. 14. 18:26
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszi a választ, végignéztem az ismerőseimet és 3 félét találtam.

1. Elérhető: Kérdés, hogy akkor is elérhetőt mutat-e, ha szolgáltató tiltja a VOIP-ot vagy akkor nem.

2. Legutóbb elérhető ek...: ezt, hogy tudom megnézni, hogy mikor, mert nem fér ki az időpont?

3. Csak a neve van ott semmi más. Ő vele mi van?

2014. jún. 14. 19:02
 3/4 anonim ***** válasza:

Szívesen.

1. Elérhető. Ő online, tudsz neki írni, hívhatod is. Nem tudom, milyen szolgáltató tiltja ezt, én eddig mindhárom szolgáltatós ismerőseimmel sikeresen kommunikáltam.

2. Legutóbb elérhető ek...: Igen, ez elég idiótán van. Az én telefonomon, ha elfordítom, akkor a kép is elfordul, így állítottam be. Akkor látszik a dátum. Ez a wifiseknél szokott lenni, vagy azoknál, akik nem tartják állandóan bekapcsolva a vibert (mondjuk akkor nem értem, minek neki).

3. Csak a neve van ott semmi más. Ő vele mi van? Szerintem ők az összes fülön szerepelnek, nem a viber fülön. tehát nincs viberjük.

2014. jún. 14. 19:19
 4/4 A kérdező kommentje:
A kis mobilnetes csomagokban mindenhol tiltva van a VOIP. Tehát ha ezen keresztül van fent VIBER-en, akkor nem tud beszélni. A chat részét, viszont csak a Vodafone tiltja, a többi szolgáltató nem.
2014. jún. 14. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!