Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » 10éve Samsungom van, mit...

10éve Samsungom van, mit vegyek ha váltani akarok?

Figyelt kérdés

Motorola és Sony NEM! Nem akarom magyarázni miért de nem.

Mindíg Samsungom volt.Mióta kos, azóta android,tehát samsung és android.

Letelik a hűségem 1 hét múlva.

Nem akarok 100ezret költeni telefonra,csak mert nem. Gépközelben vagyok mindig, nem lényeg hogy full csúcs teló legyen.

Fillérekért kapnék,LG L70-t és Nokia 630-at.

Mennyire leszek megelégedve bármelyikkel a Samsungok után?

Az S sorozatot vittem eddig végig,a miniket.

Szeretnék tök más rendszert,tehát a nokis lenne a jo mert az wp,viszont szar a kamerája. Az lg androidos ugyan de mégis már mint a samsung.

2ezer körül lenne mindkettő.

Melyiket válasszam?

Alternativ megoldás még:htc desire 500.

Ha pedig kilépve ezekből a kategóriákból akkor az iphone 4s! Azért ez mert 45körül kapnám, ésannyira nem izgat, hogy kijön mindjárt a 6-os és tudom akkor miért nem 5s...azért mert nem akarok vagyokt költeni.

Tehát az olcsóbbak közül melyik vagy hagyjam a francba és vegyek 4s-t???

köszi

2014. jún. 12. 09:28
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
azt olvasom de nem tudok dönteni és nem akarok belefutni egy fosba, mert szeretném ha 2 évig megint nem lenne gondom a telefonnal, nem játékszernek veszem, használati tárgyként.
2014. jún. 12. 11:24
 12/18 anonim ***** válasza:
7%

"egyébként, nem tudom olvasol-e pl mobilarénát, de ott is nem egy cikk van, hogy a nokia eladásai folyamatosan nőnek. tehát ez a 2,2% nem mérvadó."

mobilarena egy vicclap.

ha nem lennél ilyen arrogáns okostojás és néznél a szemeddel akkor látnád hogy 2,9%ról csökkent 2,2re, ez nem növekedés, egyre több fejlesztő áll le mert minimális pénzt keresnek, ios-re koncentrálnak, az fizet a legjobban

elhiszem h szereted a wp-s telefonod ha mér a tied, de ne rángass bele egy kilátástalan oprendszerbe másokat, az iphone pedig azért a legjobb mert szigorú fejlesztési ciklusa van, nem azon múlik hogy mikor jön frissítés hogy a forgalmazók mikor portolják az alapból gáz rendszert a saját telefonjukra (android)

2014. jún. 12. 13:21
 13/18 anonim ***** válasza:
91%

Lehet kevered a wp7 el a wp8 at. :)

Üdv, egy wp app fejlesztő!

2014. jún. 12. 13:24
 14/18 anonim ***** válasza:
attól mert csökken a részesedés még nem biztos hogy az eladások is csökkennek, idióta... te csak szimplán idejársz trollkodni...
2014. jún. 12. 16:01
 15/18 anonim ***** válasza:

"attól mert csökken a részesedés még nem biztos hogy az eladások is csökkennek"

ezt kifejtenéd bővebben?

2014. jún. 12. 16:11
 16/18 A kérdező kommentje:
a veszekedéssel nem segitetek
2014. jún. 13. 10:11
 17/18 A kérdező kommentje:

egyébként döntöttem,

samsung ativ se

hamarosan kijön és egy erőmű lesz.

2014. jún. 13. 10:11
 18/18 A kérdező kommentje:

Helyzetjelentés: csak azért mert 3erezért adta a voda, vettem egy nokia lumia 630at, próbának jó, hogymilyen a wp 8.1-el.

Ha SZAR megy a kukába 3 ezretmegér a próba.

Nos egyenlőre egy nap után SOHA többet android:)

a telefon majd kiderül milyen, de eddig pozitiv csalódás csakis. kamert vakunélküliség ellenére meglepően jo a nokia eddigiekéhez képest,massziv a rendszer stabil, az android elmehet a sunyiba.

Mivel bevált eddig asszem ha kijön sz ativ se, már futok is a boltba.

ha nem jön be mégis ugy érzem majd apple lesz belőle.

2014. jún. 23. 09:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!