10éve Samsungom van, mit vegyek ha váltani akarok?
Motorola és Sony NEM! Nem akarom magyarázni miért de nem.
Mindíg Samsungom volt.Mióta kos, azóta android,tehát samsung és android.
Letelik a hűségem 1 hét múlva.
Nem akarok 100ezret költeni telefonra,csak mert nem. Gépközelben vagyok mindig, nem lényeg hogy full csúcs teló legyen.
Fillérekért kapnék,LG L70-t és Nokia 630-at.
Mennyire leszek megelégedve bármelyikkel a Samsungok után?
Az S sorozatot vittem eddig végig,a miniket.
Szeretnék tök más rendszert,tehát a nokis lenne a jo mert az wp,viszont szar a kamerája. Az lg androidos ugyan de mégis már mint a samsung.
2ezer körül lenne mindkettő.
Melyiket válasszam?
Alternativ megoldás még:htc desire 500.
Ha pedig kilépve ezekből a kategóriákból akkor az iphone 4s! Azért ez mert 45körül kapnám, ésannyira nem izgat, hogy kijön mindjárt a 6-os és tudom akkor miért nem 5s...azért mert nem akarok vagyokt költeni.
Tehát az olcsóbbak közül melyik vagy hagyjam a francba és vegyek 4s-t???
köszi
"egyébként, nem tudom olvasol-e pl mobilarénát, de ott is nem egy cikk van, hogy a nokia eladásai folyamatosan nőnek. tehát ez a 2,2% nem mérvadó."
mobilarena egy vicclap.
ha nem lennél ilyen arrogáns okostojás és néznél a szemeddel akkor látnád hogy 2,9%ról csökkent 2,2re, ez nem növekedés, egyre több fejlesztő áll le mert minimális pénzt keresnek, ios-re koncentrálnak, az fizet a legjobban
elhiszem h szereted a wp-s telefonod ha mér a tied, de ne rángass bele egy kilátástalan oprendszerbe másokat, az iphone pedig azért a legjobb mert szigorú fejlesztési ciklusa van, nem azon múlik hogy mikor jön frissítés hogy a forgalmazók mikor portolják az alapból gáz rendszert a saját telefonjukra (android)
Lehet kevered a wp7 el a wp8 at. :)
Üdv, egy wp app fejlesztő!
"attól mert csökken a részesedés még nem biztos hogy az eladások is csökkennek"
ezt kifejtenéd bővebben?
egyébként döntöttem,
samsung ativ se
hamarosan kijön és egy erőmű lesz.
Helyzetjelentés: csak azért mert 3erezért adta a voda, vettem egy nokia lumia 630at, próbának jó, hogymilyen a wp 8.1-el.
Ha SZAR megy a kukába 3 ezretmegér a próba.
Nos egyenlőre egy nap után SOHA többet android:)
a telefon majd kiderül milyen, de eddig pozitiv csalódás csakis. kamert vakunélküliség ellenére meglepően jo a nokia eddigiekéhez képest,massziv a rendszer stabil, az android elmehet a sunyiba.
Mivel bevált eddig asszem ha kijön sz ativ se, már futok is a boltba.
ha nem jön be mégis ugy érzem majd apple lesz belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!