10éve Samsungom van, mit vegyek ha váltani akarok?
Motorola és Sony NEM! Nem akarom magyarázni miért de nem.
Mindíg Samsungom volt.Mióta kos, azóta android,tehát samsung és android.
Letelik a hűségem 1 hét múlva.
Nem akarok 100ezret költeni telefonra,csak mert nem. Gépközelben vagyok mindig, nem lényeg hogy full csúcs teló legyen.
Fillérekért kapnék,LG L70-t és Nokia 630-at.
Mennyire leszek megelégedve bármelyikkel a Samsungok után?
Az S sorozatot vittem eddig végig,a miniket.
Szeretnék tök más rendszert,tehát a nokis lenne a jo mert az wp,viszont szar a kamerája. Az lg androidos ugyan de mégis már mint a samsung.
2ezer körül lenne mindkettő.
Melyiket válasszam?
Alternativ megoldás még:htc desire 500.
Ha pedig kilépve ezekből a kategóriákból akkor az iphone 4s! Azért ez mert 45körül kapnám, ésannyira nem izgat, hogy kijön mindjárt a 6-os és tudom akkor miért nem 5s...azért mert nem akarok vagyokt költeni.
Tehát az olcsóbbak közül melyik vagy hagyjam a francba és vegyek 4s-t???
köszi
szeretnék elszakadni a droid-tól, bármim volt eddig mindig évente frissiteni kellett mert megborult az agya...
a férjemnek 4 évig volt omnia2-je az is wp valami hat pont akármennyi volt rajta soha nem volt frissitve, tökéletesen működik a mai napig,de nyilván lecserélte már mert a külleme nem volt épp makulátlan, de nyilván az is 120volt ujonnan.
4. ide jársz hazudni?
fejlesztenek arra hidd el. barátnőmnek wp-je van, nekem android, ha most lenne feleslegbe pénzem, egyből vennék egy wp-s telefont, android nem nekem való, csak a testre szabhatóság tetszik. a wp stabil stb..
kérdező: ha jól tudom, a 630-ba nincsen közelség érzékelő. ha ez nem probléma, akkor megérheti. na meg a fél giga ram.. igaz wp-nek bőven elég, de a jövendőbeli alkalmazásoknak talán kevés lesz, és inkább egy giga rammal szerelt készüléket keresnék.
ha akkora samu fan vagy, elgondolkodhatsz az Ativ S-en, samsung és windowsphone.
nézegessed:
2014 Q1
Rank . OS Platform . . . . Units . . . . Market share . Was Q4 2013 . . Manufacturers in Top 10
1 (1) . . Android . . . . . . . 229.0 M . . 81.0 % . . . . . ( 77.4 %) . . . . . Samsung, LG Huawei, ZTE, Lenovo, Sony, Yulong/Coolpad, HTC
2 (2) . . iOS . . . . . . . . . . 43.7 M . . 15.5 % . . . . . ( 17.9 %) . . . . . Apple
3 (3) . . Windows Phone . . 6.2 M . . . 2.2 % . . . . . ( 2.9 %) . . . . . . Samsung, Nokia
4 (4) . . Blackberry . . . . . . 3.4 M . . . 1.1 % . . . . . ( 1.5 %) . . . . . . (None)
others . . . . . . . . . . . . . . . 0.3 M . . . 0.1 % . . . . . ( 0.2 %)
TOTAL . . . . . . . . . . . . 282.6 M
igen az de pont emiatt akarok váltani , meguntam, hogy tömegével tolják ki a telókat és oly egyforma mind.
Stabil a wp az tuti, mint irtam férjem omnia2je 4 évig tolta frisiités nélkül, soha nem volt vele baj.
Lg-t senki nmem emliti... esetleg felejtős? :)
és az iphone 4s?????
samsung active se
meglestem jonak tünik, de nem olcsó, és épp nem listás a vodánál
azt nem mondtam hogy a piaci részesedés arányában nincs igazad, de az alkalmazások fejlesztésével nagyon nagy tévedésbe vagy.
egyébként, nem tudom olvasol-e pl mobilarénát, de ott is nem egy cikk van, hogy a nokia eladásai folyamatosan nőnek. tehát ez a 2,2% nem mérvadó.
aki azt mondja az iphone a legjobb az szerintem egy h*lye. igen-igen, jó telefon, de nagyon túl árazott. na meg szerintem olyan mint egy játéktelefon. kinek a pap, kinek a papné ugyebár.
kérdező: mobilarénán olvasgass, ott bizonyosan találsz best buy készüléket a számodra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!