Melyik a legnagyobb hazai mobilszolgáltató? És te hol vagy?
Figyelt kérdés
Szerintem amugy a pannon a legkisseb de nem tom hogy pontosan melyik a legnagyobbb.2010. jan. 2. 15:24
12/23 anonim válasza:
nálunk régebben az egész család pannonos volt, utána én átálltam t-mobilera, majd tesóm is, és most fele-fele arányban vagyunk. Mindenki előfizus csak tesóm nem...
és sztem a t-mobile a legnagyobb mobilszolgáltató...
13/23 anonim válasza:
Nálunk a szerteágazó család vodafone-os.
14/23 anonim válasza:
Sztem a T-mobil a legnagyobb, viszont érdekes módon szilveszter éjfélkor, a T-mobilos telefonomról nem tutam hívni, a Pannonosról simán, ismerősöm a vodásról is simán telefonált.
15/23 anonim válasza:
utolsó válaszoló: én sem tudtam hívni, és én is t-mobilos vagyok. fúú de ideges voltam,de 1 óra körül már sikerült xD
Amúgy nálunk a családban rajtam kívül, mindenki pannonos.
16/23 A kérdező kommentje:
ÉN tudtam pedig ez is t-mobile! :)))))
2010. jan. 2. 16:40
17/23 anonim válasza:
Pannon-os vagyok!
Meg az egész család is.
18/23 anonim válasza:
énse tudtam telefonálni szilveszter éjjel t-mobilos telómrol.:S de vodásról ment a dolog.
20/23 anonim válasza:
Régen Pannonosak voltunk de már T-mobilosok vagyunk mert ingyen beszélünk sok mindenkivel 1000ft(bruttó) havidíjért!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!