Ma ellopták a . Bent felejtettem a suliban a padon és mire visszamentem érte 1 óra múlva már nem volt meg?
Figyelt kérdés
Mindenhol kérdeztem, titkárságon, a takarítóknál, de sehol.
Miután és hazaindultam még volt 1 óra abban a teremben.
Vagyis vagy abból az osztályból valaki vagy a takarítók lopták el. Próbáltam hívni de nem kapcsolható. Valaki segítség?
2014. jún. 10. 16:37
11/14 anonim válasza:
volt osztálytársam telefonját ellopta egy bidám-bidám a tesi öltözőből miközben mi órán voltunk. rendőrségi ügy lett belőle, a telefon is meglett, de nagyban valószínűsíthető hogy csak azért, mert az igazgató kiverte a balhét.
12/14 A kérdező kommentje:
Hát, igen az azért biztos sokat számíthatott, nekem az igazgató kb azt mondta hogy leszarja.
2014. jún. 11. 23:21
13/14 A kérdező kommentje:
Teleki Blanka Gimi :))
2014. jún. 11. 23:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!