Ma ellopták a . Bent felejtettem a suliban a padon és mire visszamentem érte 1 óra múlva már nem volt meg?
Mindenhol kérdeztem, titkárságon, a takarítóknál, de sehol.
Miután és hazaindultam még volt 1 óra abban a teremben.
Vagyis vagy abból az osztályból valaki vagy a takarítók lopták el. Próbáltam hívni de nem kapcsolható. Valaki segítség?
Samsung S4 :S
De érdemes feljelentést tenni?
"Vagyis vagy abból az osztályból valaki vagy a takarítók lopták el."
Nagy az esélye, hogy az vitte el aki ott ült a helyeden, de persze bárki lehetett.
"Valaki segítség?"
Keresd meg az igazgatódat és számolj be neki a történtekről!
Ha szerencséd van, akkor aki elvitte is csak bénázik, hogy mit csináljon a talált telefonnal és előbb-utóbb leadja a tanáriban.
Ha előkerül a telefonod, ajánlom, hogy használj valamilyen anti-theft alkalmazást, pl. [link]
Így sms-sel is lehet vezérelni a telefont :)
Volt már hasonló esetem, csak nekem az osztálytársam lopta el tesi óra alatt az öltözőből. Amit javaslok:
1. Holnap reggel irány az igazgató. Mindent mondj el.
2. Ha van kamera, nézzétek meg a felvételeket.
3. Igazgatóval együtt menj be az érintett osztályba, és mondd el, hogy mi történt. Tedd hozzá, hogy ha valaki tud valamit, inkább ossza meg, mert másképp muszáj leszel feljelentést tenni. De ha visszakerül hozzád, akkor nem lesz rendőrség, és az illető kiléte sosem kerül nyilvánosságra.
Ezt egy rafináltabb tolvaj ugyan nem eszi meg, de mindenhol van egy gyenge láncszem. Persze simán lehet, hogy van annyira összetartó az osztály, hogy nem köpik be a tolvajt. Egyet tarts észben: Az illetőket kirámoltatni még az igazgatónak sincsen joga, kizárólag a rendőrök kérhetnek ilyet. Illetve holnap vigyél magaddal bármilyen dobozt, matricát, vagy iratot, amin szerepel a telefon IMEI száma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!