Akinek van/volt S5 klón, mi a tapasztalata? Akinek nincs annak a válasza nem érdekel
Figyelt kérdés
2014. jún. 9. 14:43
11/17 anonim válasza:
nem sokat tudsz a klónokról
vannak nagyon jók is, főleg androidosban (iphone keményebb dió)
tényleg csak kapásból az első amit kidob ali:
(nem néztem meg a speckóit, csak példa, van ezer féle)
plusz egy szülőt ne oktass ki a csicska kis formáddal, hogy mit vesz a beteg gyerekének
12/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2014. jún. 9. 18:49
13/17 anonim válasza:
Én már láttam olyan klónt is, ami iphone-nak nézet ki.. szédszették és egy kék led világított csak benne.. de mikor bekapcsoltad olyan volt mintha bootolna az OS..( keress rá youtube-n) persze ez már a legalja..
14/17 Saavedro válasza:
Igen, az a 'turkish iphone'...
Na ilyenekre számíts
15/17 reszelő istván válasza:
Egy hete vettem meg.Internet viszonylag gyors,csomo zene meg kèp van rajta tehàt belsõ memoriàja is jo.Nagyon szèp kèpeket csinàl,ès van rà letöltve vagy nègy öt alkalmazás amit màr èn telepitettem ès jol megy.Az èrintès nèlküli lapozàst tudja.Nemtudom mit irjak mèg neked.Ne halgass a sok vèszmadàrra.
16/17 Saavedro válasza:
Te is valami új nikkes zseni lehetsz, aki 1 hét kemény használat után már nagyban ajnározza azt a valamit, aztán 1 hónap múlva - a többi tulajhoz hasonlóan - itt fog a garancia nélküli izéje miatt sírni. (érdemes megnézni azokat a kérdéseket)
17/17 reszelő istván válasza:
Ha beszarik bevallom majd hogy tèvedtem de egyenlöre mèg megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!