Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Vízbe ejtettem a telefonomat....

Vízbe ejtettem a telefonomat. Olvassátok el lent. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Alcatel típusú telefonomat vízbe ejtettem . nem merült el nagyon mert kicsi víz volt és hamar kikapta így a belső részeket nem is igazán érte víz. Viszont most nem akar bekapcsolni. Belerakom az aksit kiírja, hogy alcatel, aztán kikapcsol.

Mit tudok csinálni vele?

2014. jún. 6. 08:25
 1/6 anonim ***** válasza:
annak már kakó kifli
2014. jún. 6. 08:40
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha a fürdést azonnali kapcsolgatás követte, gyanus hogy kuka a cucc... Nagyon ki kellett volna szárítanod a próba előtt. Annyi víz biztosan érte a belsejét amennyi elég volt hogy kinyírja. Szedd szét, szárítsd ki. De ne nagyon reménykedj.
2014. jún. 6. 08:43
 3/6 anonim ***** válasza:
Szedd szét amennyire tudod (előlap, aksi, hátlap) Tedd szellős és napos helyre egy-két hétig rá se nézz utána szereld össze rebegj egy imát és kapcsold be.
2014. jún. 6. 08:46
 4/6 anonim ***** válasza:
Miutan vizbe ejtunk egy telot, szetszedjuk amennyire tudjuk es kiszaritjuk(tobb napig), majd ezutan probaljuk meg bekapcsolni. Amennyiben ez nem igy tortenik jo esellyel kezdhetunk nezelodni uj telo utan. Probald ki amit 3. irt, ha nem jon be akkor uj telo.
2014. jún. 6. 09:22
 5/6 anonim ***** válasza:
Vegyél egy újat. Ennek már kampó.
2014. jún. 6. 09:25
 6/6 A kérdező kommentje:

Nem kapcsolt ki a vízbe esés után rögtön. Utána egy fél óráig még működött.

Ma inkább úgy döntöttem, hogy beviszem szervizbe, ott meglátják mit tehetek érte.

Azért köszönöm a tippeket. Ha legközelebb így járok tudom mit csináljak. :) Köszi.

2014. jún. 6. 12:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!