Sony Xperia M2-ről vélemény?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy még elég új de valaki esetleg próbálta már?2014. jún. 3. 18:29
1/25 anonim válasza:
Tipikus Sony telefon.
Elég erős hardver, szar kijelző (nem kell azt hinni, hogy szar, csak azért TFT ennyi pénzért már elég gyenge, a qHD felbontás meg pláne), szoftveresen is olyan, mint az összes többi Sony, kinézetre is, átlagosnál kicsit nagyobb aksival.
Tehát jó telefon, de túl sok mindent nem lehet róla írni.
2/25 anonim válasza:
Én azért tudnék a hibáiról de nem akarlak lebeszélni semmiről.
3/25 anonim válasza:
Engemet érdekelne a telefon hibái. Én is ezt néztem ki magamnak,mert a Sony telók külcsinje nálam nagyon megnyerő.
4/25 A kérdező kommentje:
Engem is erdekelnenek a hibai
2014. jún. 4. 16:56
5/25 anonim válasza:
A Messengerből hajlamos magától kilépni és átváltani másik beszélgetésre. Nem mindig érzékeli ha rádugod számítógépre. Az ébresztőórát kicsit lassan hozza be, és nem ébreszt kikapcsolt állapotban. A kamera néha nem működik, ilyenkor egy hibaüzenet fogad. A játékokat elég lassan tölti be, és csak hosszú feketeség után. A Facebook alkalmazásban a hírfolyam lejjebblapozása folyamatosan akad. A Skypeot csak 1 perc várakozás után hozza be. Akármit írsz rajta, nem jeleníti meg rögtön amit írtál.
6/25 A kérdező kommentje:
A skype, a messenger es a facebook dolgok nem a telefon miatt vannak. Alapbol rosszak azok az alkalmazasok
2014. jún. 4. 17:10
7/25 anonim válasza:
Igen ezek mind szoftveres gondok,én olyan hibákra gondoltam ami valóban a telefon hibái,mint pl a kijelző könnyen betörik e mert hogy a sony telefonok milyen kijelző védelmet kaptak azt senki se tudja,csupán annyi bizonyos hogy nem gorilla glass-t.
8/25 anonim válasza:
A kijelzőtörését nem próbáltam. De ha jutom rákeresel talán találsz róla videót.
9/25 anonim válasza:
Sajna nem találtam pedig mindenhol kerestem hogy írnak e v.mit a védelemről. Jó persze nem szándékozok egy telefont se dobálni,de amelyik már tényleg az ember sebében megreped...
10/25 anonim válasza:
Olyanról még nem hallottam hogy megrepedjen az ember zsebében egy telefon. Persze nem ajánlott kulccsal vagy töltővel egy zsebbe tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!