Szab1999 kérdése:
Mi a véleményetek a Sony Xperia SP-ről?
Figyelt kérdés
2014. jún. 3. 16:37
3/20 anonim válasza:
Az F6 nem jobb!!! Ez tény és tapasztalat! Apu vett F6-ot. Eredetileg SP-t akart,de nem volt és sürgősen kellett egy telefon. Nos.. Olyan van,hogy az SP mindenben jobb! Kamera, proci, memória, minden! Az egyetlen hátránya a kis sáv az alján,ami addig világit,mondjuk egy sms-nél, amíg te azt el nem olvasod.. De szerintem ez ne befolyásoljon a döntésedben. Mert az LG kicsit messze van a Sony-tól.. Néhány készülékben legalább is. :)
4/20 anonim válasza:
A LED-sávot ki lehet kapcsolni :)
5/20 anonim válasza:
Igen, igazad van :D akkor viszont az SP nyert..:D
6/20 anonim válasza:
Szerintem akkor is az SP lenne a jobb ha nem lehetne kikapcsolni a LED sávot.
7/20 anonim válasza:
a galaxy y-tól 100000-szer jobb.vagy nem ?:D
8/20 anonim válasza:
nekem 6 hónapja van meg.nagyon jó.még egyszer sem fagyott le.nem bántam meg hogy ilyet vettem.megéri.a fénysáv se zavar.elég jó a kamerája is,processzorja is teljesen jó.szép a kejelző.aksija birja.sokkal jobb mint egy s4.nekem ez a véleményem.
9/20 anonim válasza:
Azért ez a véleményed mert még sosem használtál S4-et.
10/20 anonim válasza:
feleségemnek s4 van és nincs vele megelégedve.Vodafonnál dolgozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!