Szab1999 kérdése:
Mi a véleményetek a Sony Xperia SP-ről?
Figyelt kérdés
2014. jún. 3. 16:37
11/20 anonim válasza:
szerintem is szuper.ajánlani tudom
12/20 anonim válasza:
nekem is sp van.az a bajon csak vele hogy nemlehet kivenni az akksit.de amugy a legjobb.imádom.nemfagy le.pedig használom mindennap 2.5hónapja
13/20 anonim válasza:
Előző, várj még 1 hónapot és hidd el hogy fagyni fog.
14/20 anonim válasza:
Szerintem zsákbamacskát árulnak Xperia SP néven. 4.3-as androidra frissítve teljesen belassul, szinte már-már használhatatlan tőle a telefon. Rendszeresen leállnak az alkalmazások, az ikonokat lassan tölti be (ilyen a 4-5 éves telefonok sem csinálnak...). Valakinél előjön ez a probléma, valakinél nem. Nálam előjött. Nem vennék mégegyszer Xperia SP-t, sőt talán Sony-t sem, igaz nekem ez a legelső okostelefonom.
15/20 anonim válasza:
nekem és a páromnak is sp van.TEljesen jó még mind2.már lassan egy éve megvan mind2.nagyon jó.imádjuk.nem lassul be egyáltalán
16/20 anonim válasza:
nekem is sp volt 8 hónapon keresztül.a lehető legjobban szuperált.imádtam addig még el nem lopták:Smajd vettem egy xperia l-t.de már visszasírom hogy nem sp-t vettem.
17/20 anonim válasza:
egyik haverom pesten dolgozik és telefonokat mutat be videokban.Ő is tesztelte az sp-t és nagyon megvolt vele elégedve.úhyhogy énis vettem egyet és most nekem is sp van.nagyon szeretem mert kiválóan működik.csak ajánlani tudom.amit meg a másik gyerek irt hogy befog lassulni az kamu
18/20 anonim válasza:
Nem kamu. Gondolom nem frissítetted.
19/20 anonim válasza:
én 5 hónapja használom soha nem fagyott le
20/20 anonim válasza:
Egy ev hasznalat utan sem fagyott sem a 4.3 as nem akadozott de megegyszer nemvennek sp-t
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!