Az LG G2 mobilban milyen akkumulátor van? Ion vagy Polimer?
Több oldalon utánanéztem és mindenhol mást irnak..
példa:
polymer: [link]
ion:
Segítsetek :)
Nincs jelentősége. A Li-polimer fantázianevet az Ericsson kezdte használni a saját fejlesztett akkuira, az is ugyanúgy Li-ion, csak a belső szerkezete kicsit más, mint a "szokványos" Li-ion. Maga a kémiai tárolás módja azonos, csak kevesebb és gél állagú folyékony elektrolit és vmi műanyagot használnak a belső szigetelésre. Az akkuban az egyes cellák kisebbek, rugalmasabbak, könnyebbek, ugyanabban a térfogatban nagyobb kapacitásúak. A cellák laminált fólia jellegűek, nem nyomással egymásra préselt merev elektróda van bennük.
A vevő szempontjából lényegtelen a különbség, ha a készülék akkuval együttes súlya és az akku kapacitása megfelel neki, tökmindegy, mi van benne. Esetleg egy polimeres jobban bírja a földhöz csapkodást.
köszi kedves első én is arra tippeltem volna hogy az van benne!!
Li-Po-t én személy szerint többre tartom!
Nem véletlen van az Iphone-okba is az...
sokkal jobban birja és tartósabb... na de persze még mindig nem a tökéletes darab!
Nagy áttörést persze nem a Polymer fogja elhozni! :)
"Nem véletlen van az Iphone-okba is az...
sokkal jobban birja és tartósabb... "
Mert az iPhone-ok olyan sokáig bírják? :)
stabilabbak az Iphone-ok...
de most vettem LG G2-őt :D
"stabilabbak az Iphone-ok..."
Persze, mert adott hardverhez fejlesztett-optimalizált oprendszerük van. Androidot meg már nyeles serpenyőre is telepítenek.
De ennek a stabilitásnak nem sok köze van a polimer akkuhoz. :D
Ez a "hogy kerül a gumicsizma az asztalra" esete. :D
nem tudom hogy kerül a gumicsemma oda :D
nem szoktam felrakni meg a lakásba bevinni se :D
de a lényeg szerintem az hogy polymeres és én ennek jobban örülök, hogy mért azt nem tudom :D
Istenem de buta itt valaki.
"Li-Po-t én személy szerint többre tartom!"
Az senkit sem érdekel, hogy te mit tartasz többre, a Li-Po és a Li-Ion gyakorlatilag ugyanaz, ez tény, amivel nem lehet veszekedni, vagy egyetértesz vele, vagy buta vagy és tévedsz. Li-Po-t tényleg egy új technológiának szánták, de végül telefonokban található Li-Po aksi teljesen megegyező a Li-Ion-nal, és csak egy marketinges kifejezés a Li-Po.
"Nem véletlen van az Iphone-okba is az..."
iPhone akármennyire tetszik is valakinek, az aksija pont nem nem szám.
"stabilabbak az Iphone-ok..."
Tételezzük fel, hogy ez igaz (mert amúgy nem igaz), mi köze a stabilságnak a használt aksi technológiájához?
Mintha azt mondanád, hogy a Ferrari gyorsabb, mert kényelmesebb az ülése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!