Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Androidon hogyan tudok kilépni...

Androidon hogyan tudok kilépni a gmail.com-ból?

Figyelt kérdés

nem töltöttem le app-ot,a telón alapból rajta volt.

nincs rajta kilépés,és idegesítő hogyha emailt kapok,állandóan csipog!

meg különben se akarom hogyha nem figyelek,és valamelyik családtagom belenyúl,akkor azt olvasgassa...

ha letöltöm az app-ot akkor utána már benne lesz ez a funkció?illetve az magyar nyelvű lenne?

2014. jún. 2. 18:02
 1/3 anonim ***** válasza:
Ahhoz, hogy használhasd a play-t, kell egy google fiók, ha ezt megadod akkor a gyári gmail alkalmazás már szinkronizálja is az emailjeidet. Ezt max kikapcsolni tudod, hogy ne legyen automatikus. Magából a fiókból nem tudsz kilépni csak ha csinálsz egy gyári visszaállítást (2.3-on legalábbis biztos, nem tudom, hogy 4.0-tól van-e lehetőség az elsődleges fiókból máshogy kilépni.)
2014. jún. 2. 18:22
 2/3 b95 ***** válasza:

1. Állítsd át arra, hogy manuálisan frissítse az e-maileket.

2. Állíts be valamilyen jelszót, vagy mintát a képernyő feloldásához.

„ha letöltöm az app-ot akkor utána már benne lesz ez a funkció?illetve az magyar nyelvű lenne?”

Hogyan akarod letölteni, ha már alapból rajta van a telefonon? :D

2014. jún. 2. 18:23
 3/3 A kérdező kommentje:

bocsi,lehet értetlen vagyok,csak ez az első érintősöm :D

abból gondoltam hogy letöltöm,mert a neten képekkel mutatja hogy hogyan nézne ki.na nekem nem olyan,csak sima alap kezelőfelület.

gondoltam,ha máshogy néz ki,biztos van olyan opció is hogy kijelentkezés.

csak a facebookból indultam ki,na azt letöltöttem,és közben meg angol volt(kell a fr..cnak úgy) :D

szóval én ilyen extra kezdő vagyok,még bele kell jönnöm :)

de kipróbálom amit mondtatok!

a jelszavas és mintás képernyőzárat csak azért nem használtam eddig,mert az elhúzás könnyebb(pl munka alatt nem lehetne telefonozni,így ha várok vmit,hamarabb megnézem)

2014. jún. 2. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!