Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szerintetek egy 14 éves...

Tóth V. kérdése:

Szerintetek egy 14 éves lánynak jó választás a Samsung Galaxy Ace 3?

Figyelt kérdés

A lányomnak nemsokára veszünk egy új telefont,és ő egy Samsung Galaxy Ace 3-mat szeretne.Szerintetek ez jó választás számára?14 éves,nagyon jól tanul,sokat segít a házimunkában,és ő is beszállna a telefomba,kb.20 ezer forinttal.

Egy apa.

2014. máj. 31. 18:45
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Buszon, iskolában meg ilyen helyeken nem?
2014. jún. 4. 17:12
 12/17 anonim ***** válasza:

szerintem nem jo az ace 3

apukamnak olyan van es mar tonkre is ment

szoftveresen se valami jo 2*1.2ghz nem valami nagy cucc

az akksi se birja sokaig

hasznaltan 50 korul olyan teleot lehet venni ami ezerszer jobb

2014. jún. 9. 20:25
 13/17 anonim ***** válasza:
De azon nincs friss Android meg új TouchWiz.
2014. jún. 9. 21:17
 14/17 anonim ***** válasza:
Szerintem tökéletes. Ne hagyd hogy lebeszéljenek róla... Olcsó, egyszerű a használata,jól néz ki, sokat tud. Jó döntés
2014. jún. 11. 12:37
 15/17 anonim válasza:

Nem jó az ace 3? :O ez most egy vicc.

Tudod a telefont használni tudni kell, nem csak szétbarmolni.

Érdekes módon mindenki panaszkodik, hogy szar meg szar az android aztán mikor megnézem csak annyit látok, hogy miden szar alkalmazás fut EGYSZERRE... és csodalkozik, hogy nem szuperál úgy ahogy kellene.

Tisztázásképp az okostelefont internetezésre, médiatartalmak megjelenítésére, és hasznos alkalmazások pl.: viber skype eredmenyek.com facebook messenger stb. alkalmazások futtatására szokás használni, lehetőőleg nem mindet egyszerre.

Ha valaki úgy terheli mint ahogy egy szerverszámítógépet szokás (költői túlzás) akkor ne is várja hogy jól műkdöjön...

Én javaslom hogy vegye meg az Ace 3-at nem fogja megbánni a lánya.

Mindent tud amit egy 14 éves lány csinálna vele.

2014. jún. 27. 15:10
 16/17 anonim ***** válasza:
Én akárhány futó alkalmazással próbáltam megakasztani, nem sikerült. Ha nem túl kicsi neki akkor mindenképpen vedd meg.
2014. jún. 27. 20:18
 17/17 anonim válasza:
Nyugodtan a kezébe lehet adni egy Galaxy Ace3-at. És most vagyok 13 éves, és ilyen telefont használok. Szerintem az nem igaz, hogy hatalmas tudás kell hozzá, mert hát mégis elbánok vele "kis pisis 13évesként". Igazából annyi előnyöm van, hogy a testvérem hatalmas informatikai zseni. De a szó szoros értelmében. Ha valamit nem értek, akkor abban segít, de ilyenre nem igazán van példa. Könnyen kezelhető a telefon, és az ára sem olyan magas :)
2014. júl. 1. 11:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!