Tóth V. kérdése:
Szerintetek egy 14 éves lánynak jó választás a Samsung Galaxy Ace 3?
Figyelt kérdés
A lányomnak nemsokára veszünk egy új telefont,és ő egy Samsung Galaxy Ace 3-mat szeretne.Szerintetek ez jó választás számára?14 éves,nagyon jól tanul,sokat segít a házimunkában,és ő is beszállna a telefomba,kb.20 ezer forinttal.
Egy apa.
2014. máj. 31. 18:45
1/17 anonim válasza:
Ő elégedett lenne vele de ha mást veszel neki ami ugyanilyen jó akkor esetleg több pénzed maradna.
2/17 anonim válasza:
inkább egy iphone-t vegyél, azt könnyebb kezelni, nem kell karbantartani naponta, szóval nem kell informatikusnak lenni hozzá, android sok szenvedést tud okozni
3/17 anonim válasza:
Azzal kevesebb gond van mint az IOS-sal.
4/17 anonim válasza:
Szerintem ennyi pénzért megfelelő lehet számára, nem rossz hardveresen ez a telefon. És ugye ezt is szeretné, még ha találsz is egy "jobbat", nem biztos, hogy örülne neki.
6/17 anonim válasza:
Én is 14 éves lány vagyok és nekem is ilyen telefonom van . Imádom !! Egy ilyen telefon tökéletes választás.:)
7/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat!
És a Samsung Galaxy Core Plus?Az sem tűnik rossznak,nagyobb is...az is megérné?Mert az is tetszik neki,a kettő közt hezitálunk...
2014. jún. 2. 16:38
8/17 anonim válasza:
Ace 3 gyorsabb hardverrel van ellátva, és nagyobb a memóriája is. Nyilván egy 14 éves lányt ezek nem hoznak lázba, ugyanakkor használat közben ezek miatt gyorsabb az Ace, mint a Core Plus - talán ez már számít neki:)
9/17 anonim válasza:
Használat közben nem érződik a különbség a kettő között. De gondolom Skype-olni is szeretne vele, azt meg csak 4G-n lehet rendesen ami a Core Plusból hiányzik.
10/17 A kérdező kommentje:
A Skype annyira nem fontos,ugyanis a házban nem mindenhol érhető el a Wifi,de egyébként a Laptopon szokott Skype-olni.:)
2014. jún. 4. 15:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!