Milyen telefonokat ajánlanátok?
Figyelt kérdés
A telefont általában zenehallgatáshoz, játékhoz és ritkán fényképezéshez használnám. Az ár max 60.000 Ft
És minél nagyobb a telefon annál jobb 13 cm alatt légyszi ne ajánljatok,telót :)
2014. máj. 31. 16:25
1/9 anonim válasza:
"minél nagyobb a telefon annál jobb"
Ez úgy baromság ahogy van. Neked nem telefon kell, hanem kézikonzol.
3/9 A kérdező kommentje:
Bocsáss meg a megfogalmazásért amit a kérdésben írtam, ha nem ajánlasz semmilyen telefont akkor nem kell válaszolni, ennyi!
2014. máj. 31. 16:31
4/9 anonim válasza:
" 13 cm alatt légyszi ne ajánljatok,telót :) " ... Kicsit mintha más témára kezdtél volna áttérni... Nem?
5/9 A kérdező kommentje:
Szó sincs más témáról, még mindig telefonokról van szó!
2014. máj. 31. 16:39
6/9 anonim válasza:
Sony Xperia L elviszi a komolyabb játékokat mint pl.Real Racing 3, képeket is aránylag szépet csinál, és nagyon jó zene hallgatásra is. Nekem tavaly óta van meg de egyszer sem volt rá semmi panaszom.
7/9 Lakod Dezső válasza:
ki az a hülye aki kiad 60 ezret egy telefonért ? de most komolyan, sőt a sok hülye még ilyen galaxy s4 eket vesz, a többiről meg ne is beszéljünk..., menő mert érintő, juhú mert szedek le rá jó játékokat, de ki a faszom az, aki csak kimondottan telefonálásra vesz 60 ezres telót ? hülye egy nép....
8/9 A kérdező kommentje:
Engedd meg azt hogy a saját megkeresett pénzemet arra költsem el amire én akarom, ha én telefonra szeretném elkölteni akkor arra fogom elkölteni.
2014. máj. 31. 18:52
9/9 anonim válasza:
Dezsőke menny a pic*ába a nokia 3310-edel XXI. század van gyökér -,-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!