Jan 1-től tényleg csak +36-al lehet hívni?
Figyelt kérdés
Én ezt hallottam, nemtudom h igaz-e..2009. dec. 31. 10:05
2/18 anonim válasza:
Én azt hallottam, hogy hálózaton belül is csak 11 számjegy-el lehet hívni!
3/18 anonim válasza:
Valójában január 16-tól, de igen.
4/18 anonim válasza:
Vodaból kaptam papírt, és ott nem elsejét írnak, hanem azt hiszem 14-t. De nem értem, hogy miért. Kértek, hogy írjuk át a számokat a tel.könyvünkben.
5/18 anonim válasza:
Akkor lehet, hogy 16. :) Az előző voltam
6/18 anonim válasza:
Félig igaz. :)
Januártól, de 16-án 0 órától szűnik meg.
7/18 anonim válasza:
De most 06-ra vagy +36ra kell átírni az összeset? És csak akkor ha 7 számjegy van hálózaton belül a telefonkönyvben?
8/18 anonim válasza:
Sztem, ha normálisan 0630-al irtad be a számot akkor semmmit nem kell változtatnod, csak ha 30 as előhivó nélkül mentetted.
10/18 anonim válasza:
Nem értem az utolsó bekezdését a cikknek. Hogyhogy újabb számmezők szabadulnak fel ettől? Hiszen csak az elejét át kell írni, attól még nem értem, hogy hogyan lenne ez új szám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!