HELP! Samsung Galaxy Mini-ről letöröltem az androidot. Vissza lehet vonni?
Remélem akkor tisztában vagy a fogalmakkal, recovery-be futtasd le ezt a hármat: Factory reset, Wipe cache partition, (advenced fül után) Wipe dalvik cache
Remélem így már el fog tudni indulni
Valamit tutira kihagytál.
A legvalószínűbb, amit fentebb írtak.
Az sem kizárt, hogy a letöltött rom hibás. A rom ,kernel letöltéseknél (legalábbis a megbízható forrásoknál) mindig van MD5 (checksum) ellenőrzés, azzal kontrollálható, hogy hibátlan-e a letöltés.
Ha a fent leírt full wipe stb. nem segít, töltsd le újra a romot, de most csinálj ellenőrzést, MD5 checker progit találsz ezer freeware-t. Ha jó, akkor rakd fel.
Nyugi, semmi baja a telódnak, ez egy egyszerű bootloop...
Aksi ki, rakd be recoverybe.
Itt ahogy előttem is mondták, töröld a cache-t
Telepítsd (flasheld) újra a Cyanogenmodot, ami elvileg még rajta van a telódon.
Ha nincs, akkor töltsd le gépre, csatlakoztasd USBvel a telódat (Download móban legyen) és Odin-nal szépen átflasheled....
Ha semmit sem értettél belőle amit most leírtam, akkor nem kellett volna ROMot telepítened, mert nem értetted hogy mit csinálsz--->sokkal nagyobb a veszélye hogy elrontod (ami meg is történt) :)
Ha igen, akkor bocsi a beszólásért :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!