IPhone 4S, vagy Sony Xperia SP, vagy Samsung galaxy S4, S4 mini?
előbb azt döntsd el hogy melyik oprendszer
utána ahhoz keress egy telefont
Ha iPhone-t szeretnél venni, akkor ne a 4S-t vedd szerintem, mert az már régi, és pl az iOS7 nem biztos, hogy jól fog rajta működni.
A Samsung telókat én nem ajánlanám, az ismerősi körömből mindenki egy idő utána lecserélte másra, mert nem szerette, vagy jelenleg szeretne váltani.
A családban viszont van pár Sony, egy L, egy SP és egy Z, utóbbi a sajátom, és abszolút mindenki elégedett, olyannyira, hogy az egyik Samsung-tulajdonos rokon legközelebb már Sonyt fog venni.
Egyébként nem egy árkategóriába tartoznak ezek a telók, amiket a kérdésben írsz. Ha nem számít az ár, akkor én az Xperia Z1-et vagy a legújabb Sony telót, az Xperia Z2-t ajánlom, ha meg zavar a nagy kijelző, akkor Z1 Compact. Kisebb kijelző, csúcs hardverrel.
Hát S4/S4 mini-nél van külömbség. SP nagyon jó, S4 mini-vel van egy szinten, Iphone 4S meg nem tudom milyen erős, azt tudom, hogy kicsi a kijelzője, de ára azért van, merthogy Iphone.
Szóval:
1. S4
2. Sp/S4 mini
3.Iphone 4S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!