Melyik jobb Samsung galaxy S5 vagy Sony xperia Z2?
Látszik nem értitek a lényeget...
Nem a csúcs processor, meg a több giga ram számít, ha nem az operációs rendszer. :)
Igaz, hogy az iPhonoknak nincs olyan kijelzőjük.. mert csak 4 inch... de akkor is, egy iPhone 5s nél jobbat nem kapsz sehol, de ha vársz egy kicsit, szeptemberig, kijön a 6 is.. Biztos komolya lesz .. :))
Samsung meg Sony? hagyjad.. most verd ki a fejedből:))
én mindenképp a sonyt venném, a samsung nekem külsőre nagoyn nem tetszik.
főleg hogy az s5 nem túl elrugaszkodott, többet vártam tőle.
de szerintem ez midnen embernél más, tudásban egy szinten van a két telefon szerintem:)
Banyek. Valamelyik iphone fan mondjamar meg nekem, hogy mitol jobb az iphone? Feltűnt, hogy eddig bárkit akit megkérdezel és iphoneja van nemtud valami konkrétumot mondani?! Ilyenekre gondolok hogy
Hát az iphone az mégis iphone
Gyors...gyorsabb mint az osszes tobbi masik......de ket ora mire ezt a mondatot osszekapatja a 3iq pontjával
Meg hogy ios es az tuti. De szerintem 6dolgot nemtudna osszeszedni az ios rol... A messze kedvemc meg az uj a7es csipp ami 2x gyorsabb mint a volt modell...... Es mitol gyorsabb? Es akkor a regi 2x lassabb mint az uj? Az mit jelent??? Na mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!