Okostelefon megismeréséhez, begyakorlásához jó a Samsung Galaxy Mini? Egy használtat kaptam, hogy ismerkedjek vele.
Eddig csak hagyományos mobilom volt. Egyszerű a kezelése?
Vagy mit lehetne ajánlani egy kezdőnek?
44 éves nő
Nem értek egyet azokkal, akik azt mondják arra jó, hogy az alapokat megtanítsa.
Pontosabban arra még lehet jó, hogy megtanítsa az alapokat, hisz még új az egész dolog, és addig jó, de egy hét után, amikorra már megtanultad az alapokat, már kevés lesz. Rájössz, hogy mekkora egy hulladék az egész telefon, várni kell mindenre, lassú, akadozik, a kijelzője mintha csak 10 pixelből állna összesen, nem annyira reszponzív, semmire sem jó kamera, minden rossz a Galaxy Mini-ben (és a Pocket Neo-ban is).
Első telefonnak is egy komolyabb telefon ajánlott, még ha csak Facebookra meg ilyen alap dolgokra használod akkor is. Én sem felsőkategóriára gondolok, hisz az túlzás, de legalább egy olyan telefon, ami a minimumot hozza. Minimum alatt arra gondolok, hogy egy használható kijelzőméret (sok sikert 3"-en gépelni), amin legalább nagyjából akadásmentesen elfut minden program, nem kell másodperceket várni miután hozzáérsz a kijelzőhöz, hogy valami történjen, stb.
Galaxy Mini max egy hétre jó telefon (de szerintem arra sem, akinek az első élménye ilyen egy okostelefonnal, az lehet azt hiszi az összes ilyen rossz, és egy életre megutálja az összes okostelefont), utána meg érdemes is lecserélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!