Samsung Galaxy S4 vagy Iphone 5 (esetleg Z1)?
Sziasztok! Mobilvasarlasra adtam a fejem, mert baj van a regivel(htc), namost, azt szeretnem megkerdezni toletek, hogy melyik lenne az a mobil ami 2 evig nekem allja a sarat, jo de egyben szemelyre is tudom szabdni, es nem kotott(itt baj van az iphoneval, mert jailbrakelni nem akarom). Nagyon tetszik az S4, mert szep, meg atlathato, de attol felek, hogy kb 1,5 ev utan, mar a ram beeg, es nem fog kitartani legalabb ket evet. Az is lenyeges, hogy mennyi frissitest kapok ra, mert azert nem szeretnem, hogy azzal az op rendeszerrel maradjon,mint amivel megjelent. Szerintetek melyikbe eri meg befektetni? Melyik lesz az a mobil amelyik 2 evig huseges tarsam lesz, problema, lagg, es hulyesegek nelkul, ugy, hogy kozben tudok ra filmet tolteni, zenet stb...
Nagyon varom! Koszonom elore is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!