Windows Phone 8-ról vélemények?
Megszokható az a csempés felület?
A rá letölthető app-ek nem gyengébbek az androidos vagy iOS-es verzióknál?
Nagyon röviden:
Brutál stabil, konkrétan nem csak a rendszer hanem a telefon is(Nokia). Nem egyszer repült a kezemből, hátlap leesett, akkumulátor pedig egyszer sem, hátlap vissza és ment tovább, meg se zökkent neki(pedig volt hogy 1,5m magasból esett). Rendszer egyszer nem omlott össze magától... vagyis de amikor futtattam egyszerre vagy 4-5 játékot, mellette ment egy böngésző,viber és a facebookot már nem akarta megnyitni és újraindult(nem lefagyott, újraindult). Magától még sose adta fel a harcot, pedig egy "low-budget" termékről van szó. App-ok ugyanazok, csak kevesebb van, komolyabb játékok pedig fizetősek, de ha nem akkora az igényed hogy mindennap új játékot szedj le, teljesen megfelelő a WP. Apropó, multkor egy Galaxy Note 3-an Asphalt 8-oztam egy 30-40percet, ezalatt 2x lépett ki és 1x befagyott(háttérben semmi nem ment, 100 ezer forintos telefon) Erre az én Lumia 520-am ami már megkapható 25 lepedőért, fél év alatt egyszer nem halt meg alatta az asphalt 8... itt látszódmak a rendszerbeli különbségek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!