Hány SMS-t tud tárolni egy mostanság kapható SIM kártya?
Köszönöm a válaszokat, de engem most a SIM kártya kapacítása érdekel, nem a telefoné.
2001-ben az első kártyám 10 SMS-t tárolt, az újabbak már 15-öt, a mostani kártyám (4 éve vettem) 35 SMS-t tud tárolni.
Érdekelne, vajon az elmúlt években növekedett-e még ez a szám.
Tudom, nehéz felfogni, de újra leírom : a SIM-kártya nem tárol SMS-t, csak kapcsolatokat!!!
A régebbi telefonok még csak 10 db SMS-t voltak képesek eltárolni, később már 20-at, manapság már 100-at, 200-at is... (mert nőtt a belső memóriájuk)
Tehát a TELEFONBAN tárolódik az SMS, nem a SIM-kártyán!!!
De ezt könnyedén kipróbálhatod : vedd ki a SIM-kártyádat és tedd bele egy másik telefonba... Lőn csoda, a másik telefonban 1 db SMS-t sem fogsz megtalálni, ami az első telefonon olvasható volt.
01:41-nek
Nekem ugyanaz a SIM-kártyám van 5 éve...
Ha a régi Alcatelbe beleteszem, akkor csak 10 db SMS-t tud tárolni a TELEFON, de ha az új Samsungomba teszem, akkor 100 db SMS-t tárol el a TELEFON!!!...
Vagyis : nem a SIM tárolja az SMS-t, hanem a TELEFON!!!
Ahha...
Tehát szerintetek neveket és telszámokat sem lehet kártyára menteni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!