Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Telenor 2020 nagyon gagyi?...

Telenor 2020 nagyon gagyi? Csak telefonálni kellene, meg sms-ezni. Ezekre is csak átmenetileg. Van ilyen valakinek? Milyen használni? Nem túl kicsi? (Pont az tetszik benne, van benne fantázia. )

Figyelt kérdés
Nem okosteló kategória!!
2014. máj. 24. 23:13
 1/6 anonim ***** válasza:
Nekem ilyen a ceges telom nagyon jo en szeretem kis ongyujto :)
2014. máj. 24. 23:31
 2/6 anonim válasza:
Ha csak telefonálni és SMS-t írni kell, nem kell foglalkozni vele, hogy gagyi-e vagy sem. :) A gombos telefonokat általában erre használják csak, aki extrákat is szeretne, az vesz manapság okostelefont. Szerintem vedd meg bátran, ne foglalkozz azokkal, akik kinéznének egy "gagyi" telefon miatt.
2014. máj. 25. 00:46
 3/6 anonim ***** válasza:

nem jó, a tesztek alapján hamar széthullik :

[link]

2014. máj. 25. 11:09
 4/6 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm! A teszt tényleg elgondolkodtató...
2014. máj. 25. 16:54
 5/6 anonim ***** válasza:
ha egy egyszerű mobil kell, akkor sokkal jobb egy Samsung E1200, 3-4ezek körül megkapod, nekem ilyen van, 12 napot bír az akkuja, amire kitalálták, azt tökéletesen tudja, nem nyekereg ha kézbe veszed
2014. máj. 25. 19:11
 6/6 A kérdező kommentje:
Nálunk ezt nem árulják.
2014. máj. 25. 23:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!