Vettem egy Sony Ericsson w705 telót, nagyon király tud sokmindent szeretem! Csak azt nem tudom, h amikor usbre fel van rakva akk tölti a telót. És azt ki lehet valahogy kapcsolni, h ne töltse?
Figyelt kérdés
2009. dec. 29. 20:37
1/4 anonim válasza:
igen azt hiszem. legalábbis az enyémet ki lehet /K800/ alaphelyzetben a navigációs gombokat és a csillag gombot a következő sorrendben: jobbra * balra balra * balra *
ekkor be fog jönni egy szervíz menű és ott a szolgáltatások beállítása vagy vmi hasonló. nem jár garancia vesztéssel, és sok érdekes dolog van itt : )
2/4 anonim válasza:
sajnos nem tudok segíteni, de mennyi volt?
3/4 A kérdező kommentje:
Első köszönöm a segítséget!
Sikerült!:D
2009. dec. 29. 23:43
4/4 A kérdező kommentje:
Az ára??
Ha igen akk...
Előfitessel vettem 30 ezer forintba fog kijönni ha letelik a 14 hónap törlesztés!
Ha meg kártyásan vettem volna akk 53 lett volna:D
2009. dec. 29. 23:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!