Mi az hogy feljebbment az xperia u ára? Nemrég még 36-ért volt mostmeg a legolcsóbb is 40 pénz?
mert népszerű, sokan viszik, tehát drágábban is eladható..
ez ilyen eccerű.
Hád te akkor milyen 2 magos sony okostelót vegyek újat 36ért?
De én most így nem fogok venni akkor mért járnának jobban egy csomó ember szerint így már nem olyan jó vétel.
Jajuj, meg ne vedd. Semmire sem elég a belső tárhely, nem bővíthető, 4.0 android és nincs már frissítés hozzá.....
Nézd meg az M-et. Az egy jó középkategóriás teló.
Még jó is lenne am csodálkozom hogyan adhatják az m-et meg 38 -ért??
Azzal csak a bajom hogy nekem kicsit nagy és szar a kijelzője apámnak is az van csak az dual simes de az a kijelző egy fos...jelenleg egy xperia mini st15i-m van és ennek is sokkal szebb csak annyi hogy kisebb...
De ezt legalább könnyen zsebre tudom tenni, ezért kellett volna az xperia u mert az csak 3,5 colos és az is még könnyen elférne a zsebemben meg nemis az hogy elférne ha hogy pl az xperia mini sztem elég strapás...viszont lehet hogy meló közben ha legugolok és megfeszül a zsebemben az m akkor megreped a kijelző vagy nekinyomom valaminek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!