Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Sony Xperia Z, Z1 vagy Z1...

Sony Xperia Z, Z1 vagy Z1 Compact? Bővebben lent!

Figyelt kérdés
Üdv! Szeretnék telefont venni és csak ezek jönnek szóba, szerintetek melyiket válasszam?

2014. máj. 18. 23:07
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem működik a kereső?

Szószerint ugyanez a kérdés már huszadszor szerepel...

2014. máj. 19. 00:24
 2/5 anonim ***** válasza:
Z1 compact
2014. máj. 19. 06:52
 3/5 Wadmalac ***** válasza:
87%

Mi a fő szempontod?

Ár?

Akkor Z.

Ez a legolcsóbb a 3-ból, én október óta használom, tökéletes.

Tökéletes vízállóság?

Akkor Z1, vagy a compact. Z is bírja, de azért a strandon nem úszkálnék vele egy teljes napot.

Teljesítmény?

A Z-t is nehéz zavarba hozni, a Z1-ek tutira még gyorsabbak, de nem biztos, hogy felhasználói élményben van annyi különbség, mint árban. Teljesítményre mindhárom nagyon jó.

Méret?

A Z meg Z1 között 4 mm különbség van hosszra és szélességre meg 2-3 mm, gyakorlatilag egyforma nagy. Ha ez a méret neked már kényelmetlen, akkor compact.

Kijelző minőség:

Agyonszidják a Z-t, alaptalanul. Az az állítólag fakó kijelző is teljesen jó. Tény, hogy a fényereje, kontrasztja kicsit gyengébb a saját kategóriájában lévő más gyártókénál, de ez igazán minimális, csak akkor látszik, ha mellé raksz egy másik telefont. Használatban semmiféle kellemetlenséget nem okoz, esetleg tűző napon, egy jó karcos védőfóliával lehet zavaró.

A Z1 és a compact teljesen jó.

Akku élettartam?

Itt tutira a compact a nyerő. A kisebb kijelző és a Z-nél nagyobb akku együtt biztosan egész jó működési időt ad. Nekem a Z is 2 napokat megy, a compact talán kihúz hármat is.

Mindenképpen neked kell felmérni, mit vársz egy telefontól és az alapján dönteni.

2014. máj. 19. 11:10
 4/5 anonim ***** válasza:

A # 3-as nagyon jól levezette.

Szerintem a Compact.

2014. máj. 19. 13:41
 5/5 anonim válasza:
z1 , de az árukeresőn és egyéb honlapokon össze tudod hasonlítani
2014. jún. 3. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!