Egy iPhone 5S miben jobb, mint egy felsőkategóriás androidos okosteló?
Figyelt kérdés
Szóval tényleg jobb az iPhone és az iOS még mindig, mint a versenytársai, vagy inkább már csak az Apple nevet kell megfizetni plusszban?
Miben jobb, különb, mint a többi felsőkategóriás készülék?
2014. máj. 22. 14:46
11/14 anonim válasza:
Semmiben sem jobb, vagy roszabb. Ezen iOS fut, és ha valakinek van pénze megfizetni, akkor az nyugodtan megveheti. Én is szeretem az Apple termékeit, és a családban van egy iPadünk azt ennyi. Nekem egyébként Sony Xperia Z1-em van, és el kell mondjam róla, hogy retek jó!!! Egyébként meg annyiban jobb, hogy a legtöbb programot erre adják ki, és a zárt rendszer miatt alig-alig van rá vírus!
12/14 anonim válasza:
Már az iPhone sem tartós. A burkolata kb 2 év után megadja magát és elkezdenek apró rések lenni pl az antenna kivezetèsi pontoknál. Amit még fel tud mutatni az Apple az az iOS. De sajna az is elég bugos volt az utóbbi időben. Visszatérve a diktálós kérdéshez, a nyilván ha veszek egy 150-180 ezer forintos telefont az tudjon már magyarul..megnézve a minden napos használatot az Apple ma már kudarcot vall. Ez nagyjából a samsung note széria megszületésétől kezdődött. Aki pedig az Android gyors elavulásáról vitatkozna, annak üzenném hogy nézze meg ugyan abban levő ugyan annyi idős modellt, hogy még ma is használják. Hirtelen példaként felhoznám galaxy s1/s2 modelleket (ami még olcsóbb is volt)
13/14 anonim válasza:
iphone az egy nagy szar
semmit nem tud es kirva draga
14/14 A kérdező kommentje:
"iphone az egy nagy szar "
Használtad már?
2014. máj. 23. 11:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!