Egy iPhone 5S miben jobb, mint egy felsőkategóriás androidos okosteló?
Szóval tényleg jobb az iPhone és az iOS még mindig, mint a versenytársai, vagy inkább már csak az Apple nevet kell megfizetni plusszban?
Miben jobb, különb, mint a többi felsőkategóriás készülék?
Igazából csak abban, hogy referencia.
De androidos referencia modelhez hasonlítva (nexus5) az első hozzászólnak nincs igaza.
A nexus 5 pedig felsőkategória.
Sok mindenben jobb, jobban optimalizáltak hozzá a szoftverek, designban, ergonómiában többség szerint jobb, nagyobb a presztízse a divatot követők körében.
De nem tudsz pl. magyarul diktálni neki (SMS-t, e-mailt általában már nem írom, hanem diktálom), és ezért itt nálam már kiesik a választásból.
Diktálni nem tudsz ? Kb egy általálnos suli 3 osztályosa is tökéletesen tudja használni a Siri-t ..Nehéz ennyi mondani Call XYZ ..Open/Close vagy SMS és meg XYz és leírja tény elég hülyén kell mondani de nekem valahogy nincs vele bajom :)
Én egy SP cseréltem S4-re majd erre nekem ez eddig jobban bejön mint amit eddig használtam :)
Számítógépeknél jobban tetszik a MAC OSX, mint akármelyik Windows, és használom mindkét rendszert. Akkor esélyes, hogy az iOS bejönne nekem?
Bocsi, ha hülyéket kérdezek, okostelefon témában abszolút kezdő vagyok, ez lenne az első okostelóm, jól meg szeretném gondolni, milyet vegyek.
Azért nem ugyan olyan.
Nekem pl. tetszik az iOS, de nem vennék olyat. Én WPs vagyok. Lehet hogy a Nexus 5 nagyon jó, meg referencia, meg használható lesz évek múlva is, de lássuk be, ez nagytöbségben nem jellemző az androidos telefonokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!