Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Egy iPhone 5S miben jobb,...

Egy iPhone 5S miben jobb, mint egy felsőkategóriás androidos okosteló?

Figyelt kérdés

Szóval tényleg jobb az iPhone és az iOS még mindig, mint a versenytársai, vagy inkább már csak az Apple nevet kell megfizetni plusszban?

Miben jobb, különb, mint a többi felsőkategóriás készülék?

2014. máj. 22. 14:46
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
54%
Abban, hogy 4 év múlva is teljesen jól használható, ez Androidról nem mondható el.
2014. máj. 22. 14:48
 2/14 anonim ***** válasza:
43%
Semmiben sem jobb vagy rosszabb.
2014. máj. 22. 14:54
 3/14 anonim ***** válasza:
63%

Igazából csak abban, hogy referencia.

De androidos referencia modelhez hasonlítva (nexus5) az első hozzászólnak nincs igaza.

A nexus 5 pedig felsőkategória.

2014. máj. 22. 14:56
 4/14 anonim ***** válasza:
70%
Semmiben sem jobb, csak másabb.
2014. máj. 22. 15:03
 5/14 anonim ***** válasza:

Sok mindenben jobb, jobban optimalizáltak hozzá a szoftverek, designban, ergonómiában többség szerint jobb, nagyobb a presztízse a divatot követők körében.

De nem tudsz pl. magyarul diktálni neki (SMS-t, e-mailt általában már nem írom, hanem diktálom), és ezért itt nálam már kiesik a választásból.

2014. máj. 22. 15:03
 6/14 anonim ***** válasza:
61%
Relatív. Az operációs rendszere miatt vesznek sokan iPhone-t. A márkát meg nem kell megfizetni, mert ez egy eredetileg 50-60 ezer forintos telefon. Csak Magyarországon és az ilyen "nem túl fejlett" országokban adják drágábban. : (
2014. máj. 22. 15:10
 7/14 anonim ***** válasza:
42%

Diktálni nem tudsz ? Kb egy általálnos suli 3 osztályosa is tökéletesen tudja használni a Siri-t ..Nehéz ennyi mondani Call XYZ ..Open/Close vagy SMS és meg XYz és leírja tény elég hülyén kell mondani de nekem valahogy nincs vele bajom :)

Én egy SP cseréltem S4-re majd erre nekem ez eddig jobban bejön mint amit eddig használtam :)

2014. máj. 22. 15:15
 8/14 anonim ***** válasza:
OK jó játék a SIRI magyar nyelvi környezetben is hangtárcsázáshoz, de a Google hangfelismerője toronymagasan jobban használható, mivel az tud magyarul is. Műszaki szakszöveghez is tök jó.
2014. máj. 22. 15:38
 9/14 A kérdező kommentje:

Számítógépeknél jobban tetszik a MAC OSX, mint akármelyik Windows, és használom mindkét rendszert. Akkor esélyes, hogy az iOS bejönne nekem?

Bocsi, ha hülyéket kérdezek, okostelefon témában abszolút kezdő vagyok, ez lenne az első okostelóm, jól meg szeretném gondolni, milyet vegyek.

2014. máj. 22. 17:16
 10/14 anonim ***** válasza:
38%

Azért nem ugyan olyan.

Nekem pl. tetszik az iOS, de nem vennék olyat. Én WPs vagyok. Lehet hogy a Nexus 5 nagyon jó, meg referencia, meg használható lesz évek múlva is, de lássuk be, ez nagytöbségben nem jellemző az androidos telefonokra.

2014. máj. 22. 17:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!