Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogy történhetett ez?

Hogy történhetett ez?

Figyelt kérdés
Megkaptam a multkori t-mobile leállásért a 10perc ingyen hivásomat tegnap még tudtam hivni 1szer azóta nem hivtam ma reggel viszont egy haverom hivott elég sokat beszéltünk de nekem vette le a 10percet sőt mégbeis mondta a telefon hogy egyenlege 15mp mulva lejár.Hogy lehetséges ez?
2009. dec. 29. 16:22
 1/9 anonim ***** válasza:
70%
dobd ki a kukába
2010. jan. 3. 14:59
 2/9 anonim válasza:
t-mobilnál kell ezt jelenteni
2010. jan. 3. 15:00
 3/9 A kérdező kommentje:
Tisztelt első válaszoló téged dobott volna ki a jó ku rva anyád a kukába mikor megláttott:)Szép napot
2010. jan. 4. 15:16
 4/9 anonim ***** válasza:
Pfffff!!!!!! Azért így visszaszólni az első válaszolónak... Látom a kultúrát te is csak hírből ismered... vagy onnan sem.
2010. jan. 4. 22:42
 5/9 A kérdező kommentje:
Mert aztán te nagy kultúra ismerő lehetsz!
2010. jan. 5. 14:57
 6/9 anonim ***** válasza:
Miért is drágám? Én kva anyázok ismeretlen embereknek? Nem. Akkor meg nem értem mi a problémád. És, ha a kicsinyke agyadig nem jutott el, akkor elmondom neked, hogy az első választ nem én írtam.
2010. jan. 5. 16:54
 7/9 A kérdező kommentje:

Egyszerre leeset hogy nem te irtad-.-

De igen én is szeretlek: D

2010. jan. 5. 20:32
 8/9 anonim válasza:
nem válaszolok mert látom, hogy a kérdezőnek szappanal kéne kimosni a száját
2010. júl. 31. 23:15
 9/9 A kérdező kommentje:
Mégis válaszoltál csak nem értelmeset te agyhalott-.-
2010. aug. 4. 11:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!