Mit tegyek? Mi történhetett? :S
Egyik nap felraktam usb-kábelre a mobilom, médiaátvitelre. Mivel néha előfordul, hogy nem érzékeli rendesen a telefont, el kell távolítsam, és újra megpróbálni. Amikor másodszorra csatlakoztattam, eltűnt az összes képem, zeném stb..ami a memóriakártyán volt. Azóta nem érzékeli a memóriakártyát, hiába vettem ki belőle mindent. Mi történhetett vele?
Légyszives segítsetek.:S
A telefon, meg a számítógép nem poénból értesít, hogy eltávolítás előtt állítsunk le minden adatátviteli kapcsolatot. Még ha nem is láttad hogy kommunikál a gépeddel a telefonod, ezek szerint azt csinálta, kihúztad, valami folyamat félbeszakadt, megsérült egy fájl és tádám nem bírja olvasni a rajta lévő dolgokat a gép vagy telefon ergo eltűntek a cuccaid.
Tanulság: mindig zárd le a kapcsolatot a tálcán lévő eltávolító ikonnal, vagy próbáld leállítani a feladatkezelőben
hát már eltűnt, nem? :D
Keress rá valami fáj visszaállító programra neten, láttam már ilyesmiket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!