Hogyan kell nokia n97-en azt beállítani, hogy hosszabban csengjen a csengőhang?
Aztamindenségit, ebben a telefonban minden van.. nekem is kéne egy ilyen :D 140 ezer vazzeg.. ááá..
Nem találtam semmit.. meg ugye regényeket írnak mivel rengeteg dolgot tud.. azért sok sikert!
A hangposta?
akkor a hangpostát kell kikapcsolni ember :D
Én a t-mobile-osat tudom, úgyhogy leírom ezt:
(+3630)9888444 - ez a hangposta száma, ott ki tudod kapcsolni..
Az átirányítást meg itt tudod kikapcsolni:
1777 et kell hívni magyar nyelvű menü 1es gomb, szolgáltatások beállítása 3as gomb, aztán hívásos 2es gomb, átirányítás 2es gomb és 1es gomb.. aztán kikapcsolod nagyjából ennyi..
ennek az oldalnak az N97-es fórumában sok hasznos dolgot olvashatsz. www.nokiaprogramok.hu
A Wifi-t, vagy másnéven WLAN-t (a telefon inkább így hívja) a Webböngésző beállításiban tudod átállítani. Hálózatokat keresni pedig így tudsz : a menüben bökj az órára, majd a felugró két nyilas ikonra. Ekkor már is a kapcsolatok menüben találod magad, ott pedig már remélem eligazodsz.
Az előző vagyok:
Kicsim, ha WLAN-nal netezel akkor az már ingyen van.
De ha tutira akarsz menni az ingyenességgel akkor menj ez előbb felvázolt Kapcsolatok menübe, majd menj a Célok pontba. Ezen belül több menüpontot fogsz találni. Töröld ki az összesből a szolgáltatód nevét tartalmazó cuccot (T-mobile NET, vagy Pannon WAP, stb.)
Persze az MMS beállításokat célszerű békén hagyni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!