Előnyök és hátrányok? IOs vs android
Én Iphon-os vagyok. Kezelhető, gyors, megbízható. A 5-ös szériát nagyon elrontották.
A páromnak Samsung Note 3 van. Sokkal többet tud, van olyan funkciója, hogy olvasol, felismeri a szemed mozgását és magától tovább gördül. Kezelhetőbb, talán a piac mostani legjobb telója. Csak kicsit nagy.
Nem volt még Androidom, így csak az iOSról tudok véleményt mondani.
Előny: egyszerű, könnyen kezelhető, és jailbreakelés után személyre szabható, kalózkodhatsz is appokat.
Hátrány: gyakran fagy le, a cserélhető alkatrészeket számdékosan úgy készítik hogy fél évnél ne bírják tovább, és megbízhatatlan. Nemrég egyik napról a másikra eltűnt minden adat (!) a telefonomról, napokkal később derült ki, hogy minden a muterom telójára került, mivel egy iCloud felhasználónk van. Írtam is nekik, nem jött visszajelzés.
Ha engem kérdezel, ne vegyél semmit, aminek alma van a hátulján. Pénzt is spórolsz vele.
Több év használat után soha semmi gondom nem volt az iPhone-ommal.
Talán ha nem jailbreak-elnéd akkor nem lenne semmi baja... Pont ezért akad sok Android-os telefon, a sok grafikai cucc amivel telepakolod a főképernyőt, meg az optimalizálatlanság miatt nem kevés hardver es munkát igényel a rendszer. Szerinted miért nem lehet ezeket iPhone-on csinálni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!