Van még olyan aki nem vágyik iPhone -ra, hanem elégedett egy androidos mobillal is? Melyik tipust használjátok?
Nem kell az androidot buherálni csak fogyi harverű telefonon.
Az ipohne referencia az ios-t nem rakják rá legszarabb poket neókra így nincs közte olyan ami rossz,lassú.
Nekem ez a kettő van:
Sony SP
Huawei Ascend y300
Igazából minddel megvagyok elégedve. :)
átlag felhasználónak teljesen mind1, mije van. általában ott szoktak a gondok lenni, amikor valaki felelőtlen, meg bátor, és mindenféle warezolós oldalon töltögeti az amúgy fizetős appok seregét, meg 5 féle launchert letölt, mert ő aztán annyira bizonytalan, hogy nem tudja eldönten, melyik az, amit praktikusan tud használni...bár van azért olyan teló, amit a fészbukk is meg tud akasztani, de azért a normálisabbak rendesen működnek alap felhasználásnál.
iOS-nél a megszokás játszik a felhasználással. amire nem ad lehetőséget, az nincs is. régebben iPhone-omon nekem is volt jailbreak, meg arra használtam, hogy tört játékokat szedjek, de ebből "kinőttem", és inkább mindent hivatalosan töltök, figyelem, mikor vannak kihagyhatatlan akciók, amikor ingyen adják a fizetős appot, néha egész jók vannak, szóval egy idő után a felhasználó nem akar direkt szemetelni. androidon is ilyen körülményes lenne a más forrásból származó appok telepítése, akkor több stabil teló lenne ott is.
Én nem vágyok iPhone-ra, de Androidos mobilommal sem voltam megelégedve.
Jelenleg egy Nokia Lumia 520-at használok, ezzel viszont teljesen elégedett vagyok.
Nem venni akart, és ne kezd már megint, légyszives!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!