IPhoneosok, ti használjátok az iCloudot?
Pontosabban mire jó? és még egy olyan problémám akad, hogy ha a mobilon akarok a beállításokban bejelentkezni a következőt írja ki:
Bejelentkezés nem lehetséges
Ezen az iPhone készüléken aktiválásra került az ingyenes fiókok maximális száma.
ez bővebben mit jelent? hogyan lehet ezt orvosolni?
Igen használom, a telefonról készült biztonsági mentések oda kerülnek, valamint a fényképeim is. Okos dolog, neked is ajánlom a használatát. :)
Meg van szabva hogy egy keszülékről hány iCloud accountot lehet regelni, es a tied elérte ezt a limitet. ( gondolom használtan vetted)
Regisztrálj egy új accountot egy másik keszülékről es a tieddel be tudsz majd lépni az új iCloud accountba.
Ezenkívül a naptárt, a jegyzeteket is oda menti. Ha elmentettem egy linket, amit szgépről akarok pl. megnyitni, akkor 2 kattintás és elérem.
Sima tárhelynek alapvetően nem lehet használni.
"Regisztrálj egy új accountot egy másik keszülékről es a tieddel be tudsz majd lépni az új iCloud accountba."
Ja, gyorsan elszaladok a boltba és veszek negyed millióért egy másik ilyen szart. Az ilyen jótanácsokkal tele a padlás. Szerinted mit bohóckounk itt más levetett használt szarával? Mert teli vagyunk még 8 darab iPhone fossal? Nevetséges, hogy így szivatják az embert és nem is értem mire jó ez az egész. Csak elveszik a kedvét az embernek az egésztől... Van érvényes adás-vételim a telefonról, nem loptam és nem tudom rendeltetésszerűen használni. De ha valaki lopja, akkor szerinted nem szarik magas ívben az ájklódra? Teljes körűen lehet használni a telefont így is, csak az ájklód nem megy. De azért zavar a dolog.
Köszönjük a hozzászólást! Bár sok értelme nem volt.
A kérdező megkapta a választ a kérdésedre, te meg feleslegesen vinnyogsz itt.
Ez hogyan működik?
Elkérem egy ismerős iphone-ját és bírom az ő icloud-jába az én ID azonosítómat? És akkor utána ez az én telefonomon is működik? Bocs ha hülye a kérdés, de nekem ez baromi bonyolult. Nekem is ezt írja hogy hogy aktiválásra került az ingyenes fiókok száma és ezt javasolták, hogy lépjek be másik készülékről, de nem értem pontosan oda mit és hova is kell beírni. HELP! Már túl vagyok egy beszélgetésen az apple-val is de nem hajlandóak törölni a fiókokat :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!